КЕВР ще обсъжда ликвидността на пазара на природен газ

25.04.2018 | 11:10
по статията работи: econ.bg
Колко е ликвиден пазара на природен газ, подобряването и ефективността на мерките за балансиране ще обсъди на днешното си заседание КЕВР
КЕВР ще обсъжда ликвидността на пазара на природен газ
Снимка: БГНЕС

Колко е ликвиден пазара на природен газ, подобряването  и ефективността на мерките за  балансиране ще обсъди на днешното си заседание Комисията за енергийно и водно регулиране. 

В рамките на заседанието комисарите ще обсъдят  Втори годишен доклад на „Булгартрансгаз“ ЕАД за продължаване прилагането на временни мерки по еврорегламента (Регламент (ЕС) № 312/2014 на Комисията от 26 март 2014 година) за установяване на мрежов кодекс за балансиране на газопреносните мрежи ще обсъди на заседание днес Комисията за енергийно и водно регулиране.

Временните мерки се прилагат при липсата на достатъчна ликвидност накраткосрочния пазар на газ на едро.

Първият доклад по темата е от 2015 г. Вторият доклад на практика е актуализация и описва етапа на развитие на краткосрочния пазар и степента на ликвидност във връзка с действията за балансиране.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Неолаб ООД Доставка на лабораторна техника, консумативи и аксесоари.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
Моше отишъл при равина и попитал: - Рави искам да живея вечно. - Ожени се. - И какво. Ще живея вечно? - Не. Но желанието ти ще изчезне!
На този ден 20.05   325 г. – Римският император Константин I Велики свиква Първи Никейски събор, на който е прието "Веруюто". 525 г. – При земетресение в Близкия изток...