„АВТОГРИЖА“ e новият пакет застраховки с грижа за вашия автомобил

17.10.2014 | 09:21
по статията работи: Мария Стоянова
Интервю с Г-н Юри Копач, зам.-изпълнителен директор и член на УС на ЗАД “ВИКТОРИЯ”, част от Generali Group
„АВТОГРИЖА“ e новият пакет застраховки с грижа за вашия автомобил

"АВТОГРИЖА" e новият пакет застраховки с грижа за Вашия автомобил. Това казва в интервю Юри Копач, зам.-изп. директор и член на УС на Застрахователно АД "ВИКТОРИЯ”, част от  Generali Group.

Разкажете ни нещо повече за специално разработения за Вашите клиенти пакет „АВТОГРИЖА”?

Застрахователният пакет „АВТОГРИЖА” е създаден специално за всички наши настоящи и бъдещи клиенти. Чрез оценка на индивидуалните потребности на всеки клиент ЗАД ”ВИКТОРИЯ” осигурява защита за автомобила и пътуващите в него лица срещу всички рискове на пътя. Пакет „АВТОГРИЖА” включва в себе си 5 вида автомобилни застраховки – „Каско”, „ГО” на автомобилистите, „Асистанс за България”, „Асистанс за Европа” и „Злополука на лицата в МПС”. Не случайно слоганът на този автомобилен пакет е „С грижа за Вашият автомобил”. Всеки клиент може да направи своя избор за индивидуална или комбинирана полица. Колкото повече видове застраховки от пакет „АВТОГРИЖА” сключите за Вашия автомобил, толкова по-ниска е цената.

Как се “роди“ идеята за пакет АВТОГРИЖА?

Идеята за пакет „АВТОГРИЖА” се роди спонтанно, защото ние с колегите не само се занимаваме със застраховане, но и самите ние управляваме автомобили. Замислихме се, когато сме на път има ли нашият автомобил пълна застрахователна защита – при ПТП, техническа повреда, злоумишлени действия или е необходимо да сменим гума, да ни подадат ток или гориво. Всичко това ние получаваме с пакет „АВТОГРИЖА“.

Кое е иновативното в пакет АВТОГРИЖА? 

Пакет „АВТОГРИЖА” е информационен и застрахователен продукт, чиято цел е максимално бързо, качествено и коректно да обслужи всеки клиент, който желае да застрахова своя автомобил избирайки най – подходящите застраховки за него. Новото е във възможността да получите комбинация от застраховки по избор като получите само една комбинирана полица с уеднаквени срокове и падежи.

Какви са ползите за Клиента от пакета?

С пакет „АВТОГРИЖА печелите време, не е нужно да съхранявате много полици, а и с всяка добавена застраховка спестявате пари.

Какво е посланието на новия пакет АВТОГРИЖА към неговите ползватели?

Неслучайно посланието към нашите клиенти е: „С грижа за Вашия автомобил”. Всеки, който цени автомобила си, трябва да се замисли – „Моят автомобил се грижи за мен, а аз погрижих ли се за него, когато един ден той пострада на пътя”?

От кога Клиентите могат да се възползват от пакет АВТОГРИЖА?

Пакет „АВТОГРИЖА” е в продажба и всеки, който желае да го закупи, може да посети най-близкия офис на ЗАД „ВИКТОРИЯ” или да се информира на сайта ни www.victoria-insbg.com .

Към пакет „АВТОГРИЖА” ние предлагаме и една нова допълнителна услуга „МОБИЛЕН ЗАСТРАХОВАТЕЛ”. Ако времето не Ви достига и няма как да посетите наш офис, влезте на нашия сайт и попълнете заявка за Мобилен застраховател и ние ще се свържем с Вас и ще Ви посетим на място в удобен за Вас ден и час. Можете да ни потърсите и на телефон 0700 19 577.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
СИНХРОН-С ООД Пълен инженеринг на системи за пожарна безопасност и системи за сигурност
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
Габровец лежи на смъртен одър: - Жено, тук ли си? - Тук съм... - Сине, тук ли си? - Тук съм... - Дъще, тук ли си? - Тук съм... - Е, тогава що свети лампата в коридора?
На този ден 14.04   73 г. – По време на римската обсада на израелската крепост Масада стотици евреи извършват акт на масово самоубийство, за да не бъдат пленени. 971 г. – След...