И - Трейнинг ООД

гр. София
Адрес:
1784 София, ж.к. Младост 1, бл. 40, вх. 1, ап. 45
телефони:
+359/ 2/877 65 15, +359/ 88/560 77 24
уебсайт:
e-mail:

89705

"И-Трейнинг" ООД е българска компания за дистанционни, присъствени и комбинирани обучения по мениджмънт, маркетинг и продажби. Чрез онлайн системата e-training доказаните традиционни методи се обединяват с новите технологии, което позволява значително снижаване на разходите.

Нашата основната цел е да ви подпомогнем при изграждането на модерна маркетингова визия, като ви предоставяме бизнес обучения и актуална информация за най-добрите управленчески и маркетингови решения, основаващи се на дългогодишна практика и пазарен опит.

e-Training е общност на доказани професионалисти и експерти – минималното изискване за членство е докторска степен. Вече над 5 години членовете й имат за цел да подпомагат практиката с най-новите научни бизнес разработки в областта на маркетинга и мениджмънта под формата на специализирани обучения и консултантски проекти.

Девиз: "Знанието няма собственик!"

e-Training предлага практически, интерактивни фирмени обучения с много бизнес казуси и ролеви игри, водени от хора с опит в съответната област. Всички вътрешно фирмени обучения са съобразени с конкретните потребности на компанията, която ги поръчва и съвременните бизнес тенденции.

Фирмени обучения се създават индивидуално за съответната организация и отговарят на специфични изисквания, които всяка компания поставя в зависимост от фирмените цели и нивото на служителите, участващи в обучението.

 

Отворени обучения

Присъствена форма на обучения.

Традиционна интерактивна форма на обучение, в която:

• Съдържанието се представя под формата на 40% обобщена теория от практиката, 45% - индивидуални упражнения, ролеви игри, групово решаване на казуси, тестове и 10% - анализи и 5% - даване на обратна връзка.
• В обучението се използват средства, които са типични за съвременния тренинг и практически казуси за разрешаване от реалната практика.
• Всеки модул завършва с упражнение за самостоятелна подготовка и последващо представяне пред останалите участници, допринасящи за развиване на умения за анализ и създаване на „поглед отстрани” към съответното умение.
• Дискусиите и обратната връзка подпомагат обучаемите да си изградят навици за самостоятелен анализ за бъдещи ситуации в реални условия, където те ще трябва самостоятелно да се справят.
• Дава се възможност на всеки за индивидуални консултации с обучаващите по казуси и проблеми от практиката на обучаемите.

 

Дистанционни обучения

e-Training предлага разработването на дистанционни обучения за нуждите на вашата компания.

Основни ползи за вас от дистанционното обучение са:

- Разработка на обучение конкретно за нуждите на вашата компания и екип

- Без откъсване от работа, пътуване и пр.

- Снижаване на разходите за обучение с 35-80%

e-Training e уникална система за обучение, която съчетава изпитаните методи на традиционното обучение с най-новите технологии. Притежаваме редица обучаващи софтуерни продукти и системи. Предлагаме ви най-добрите решения и професионални съвети в зависимост от нуждите ви и конкретния случай. Индивидуалния подход е в основата на успешното удовлетворяване на всички клиентски изисквания и постигането на най-добрите резултати.

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
Лейди София АД Предлага изключително богата гама чорапогащи и чорапи.
Неолаб ООД Доставка на лабораторна техника, консумативи и аксесоари.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
И - Трейнинг ООД Обучения по мениджмънт, маркетинг и продажби.
Резултати | Архив
  • В очакване на пролетта
  • В очакване на пролетта
  • В очакване на пролетта
  • В очакване на пролетта
  • В очакване на пролетта
Разговор между две блондинки: - Леле, виж този страхотен мъж. Много ме привлича. Искам да имам...кола от него...
На този ден 18.05   1284 г. – Шведският град Йоншьопинг получава статут на кралски град. 1565 г. – Начало на Великата обсада на Малта от османските турци, продължила от 18 май до...