Бърз или Стандартен кредит - кое да изберем?

01.08.2017
по статията работи: Econ.bg
Бърз или Стандартен кредит - кое да изберем?
Снимка: smile credit

Така се случва, че напрежението, динамичността и изненадите са неизменна част от нашето ежедневие. Тези фактори винаги се оказват сериозна предпоставка за объркване на предварителните планове.

Без да увъртаме - всички осъзнаваме, че светът е огромен и динамиката в него безкрайна, затова и не бива да се изненадваме от непредвидените обстоятелства. В крайна сметка, колкото и прекрасно да живеем, идва онзи ден, в който се сблъскваме с финансовите неволи на съвремието ни. Но бърз кредит онлайн винаги е тук, за да реши временните ни трудности. С помощта на бърз кредит ще успеем да си върнем спокойствието бързо.

Вероятно се питате каква е разликата между бърз кредит и стандартен кредит. Фундаменталното различие се крие в периода, за който ни отпускат кредита. Банковият кредит е дългосрочен и може да бъде за неограничено висока сума, докато бърз кредит е краткосрочен и е за по-малки суми, които можем да изплатим веднага с получаване на трудовото ни възнаграждение в следващия месец.

Бърз кредит решава проблеми от различно естество:

  1. Когато имаме спешна нужда от пари в края на месеца. Защото, както добре знаем, често се случва да ни забавят заплатата.

  2. Когато трябва да платим режийните си разходи. Понякога сметките за парно, ток и вода ни поставят в позиция на спешна нужда от пари навреме, а за да погасиш задълженията си успешно, SmileCredit е насреща.

  3. Когато ни се налага да платим данък на апартамент или автомобил, но липсват нужните финансови средства, то прибягването до ускорените процеси по кандидатстване за бърз кредит е като спасителен пояс за нас.

  4. Когато трябва да направим подарък или търсим пари, за да реализираме мечтаната почивка с любим човек.

 

SmileCredit е българска финансова институция, която цели да осигури възможност до бърз кредит онлайн по иновативен начин, без досадни SMS-и и такси. Компанията цени неприкосновенността на личността и с тези аргументи институцията съхранява всички данни на своите клиенти и ги съхранява стриктно и спазвайки всички изисквания на българското законодателство.

 

233862

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Неолаб ООД Доставка на лабораторна техника, консумативи и аксесоари.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
- Като пораснеш какъв искаш да станеш?  - Тъпанар!  - Защо така, бе?  - Защото всички казват "Гледай го тоя тъпанар каква кола кара"...
На този ден 14.08   1040 г. – Шотландският крал Дънкан I е убит в битка срещу неговия братовчед и наследник Макбет. 1880 г. – Приключва строителството на Кьолнската...