Кабинетът отмени приватизацията на почивна база "Св. Св. Константин и Елена"

09.07.2014 | 13:40
по статията работи: Симеон Досев
Предвиждаше се имотът да бъде продаден на търг
Кабинетът отмени приватизацията на почивна база "Св. Св. Константин и Елена"
Снимка: Econ.bg

Правителството отмени решението за приватизация на почивна база „Св. Св. Константин и Елена” – Варна. Предвиждаше се имотът да бъде продаден от Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол чрез публичен търг с явно наддаване.

Отмяната е в резултат на отправеното искане за безвъзмездно предоставяне на почивната база в управление на Министерството на правосъдието за нуждите на прокуратурата.

На редовното си заседание правителството прие и решение за намаляване на капитала на „Специализирани болници за рехабилитация – Национален комплекс“ ЕАД чрез обезсилване на акции върху част от топлопровода „Чепино” с помпена станция.

Водопреносното съоръжение към лечебното заведение не обслужва филиала на държавното дружество във Велинград. В същото време то е единствената възможност за захранване с минерална вода на шест други обекта в града и трябва да се поддържа в добро техническо състояние. По тази причина правото на собственост върху него ще бъде прехвърлено безвъзмездно на общината, за което общинският съвет във Велинград е дал съгласието си.

С друго решение регионалният офис в Търговище на Комисията за защита от дискриминация получи ново помещение за административни нужди.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
СИНХРОН-С ООД Пълен инженеринг на системи за пожарна безопасност и системи за сигурност
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
- Къде си?! - Реших да изчезна за малко, да видя дали изобщо ще усетиш отсъствието ми, дали ще ти липсвам поне малко. - Хайде да престанеш с глупостите, а?! - Добре де, шефе, идвам...
На този ден 23.04   181 г. пр.н.е. – В Рим е открит храмът на Венера, превърнал се в място за поклонение на куртизанките. 1348 г. – Крал Едуард III учредява Орден на жартиерата в...