Връзки
Форум на регионите
КФе "Бастет"-гр. Габрово е сдружение с нестопанска цел, за популяризиране, закрила, развъждане, публично представителство на котки.
ФОНДАЦИЯ ПЕТЯ ИВАНОВА е българска неправителствена организация.
Целта на този сайт е да концентрира информация и координира помощ за българите, живущи зад граница, които са станали обект на дискриминация поради българското си самосъзнание.
Българското училище за политика обявява началото на инициативите по проект, посветен на изборите за Европейски парламент 2009.
Консултиране и разработване на проекти, съвместна работа по проекти (партьорство). Професионално и кариерно консултиране.
Публикации на материали, насочени към диагностика на човешките заблуди и (евентуално) предпазване от тях.
Консултации и проекти: Мълниезащита, защита от Пренапрежения, психология на Продажбите, Архитектура, Уебдизайн, Представяне на фирми на международни Панаири и изложения.
Националния орган, който отговаря за разработването, издаването и разпространяването на български и въвеждането на европейски стандарти.
Български форум за феновете на автомобили "Фолксваген"
Агинция за подобряване на икономичестката среда, изграждане на местен механизъм за развитие и подпомагане на сектора на малкия и среден бизнес.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив