Кооперативна охранителна фирма ООД

гр. София
Адрес:
1750 София, бул. Йерусалим, ж.к. Младост 1, бл. 24, офис 1
уебсайт:
e-mail:
телефон:
+359/ 88/851 84 08
ЕИК:
130560618

"КООПЕРАТИВНА ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА" /КОФ/ ООД е наследник на "ЦЕРТУС" ЕООД - една от първите охранителни фирми в страната - основана през 1991г.

Дейността на "КОФ"ООД се извършва под търговската марка  231737, регистрирана в Патентното ведомство на РБългария под № 47434.

 

  • Лицензи и разрешителни.

-   Национален лиценз за извършване на частна охранителна дейност.

-   Лиценз за охрана на мероприятия;

-   Разрешение за закупуване на огнестрелно оръжие;

-   Разрешение за съхраняване на оръжие;

-   Разрешения за носене на огнестрелно оръжие.

  •   Основен предмет на дейност.

Физическа охрана.

"КОФ" ООД е специализирано дружество за комплексна охрана. Охранява обекти на територията на цялата страна, в т.ч. имущество на юридически и физически лица, на сгради, помещения и стопански обекти, банки и финансови институции, търговски и индустриални обекти, бизнес центрове, хотели, бензиностанции, офиси на фирми, културни институти, здравни заведения, магазини, частни домове, вили и други, нуждаещи се от защита.

Охрана на масови мероприятия.

Дружеството осигурява охрана и сигурност на различни по мащаб масови мероприятия - спортни, концерти, фестивали, митинги.

Технически системи за сигурност.

Дружеството извършва проектиране, изграждане, монтаж и сервизно гаранционно и извънгаранционно обслужване на съвременни комплексни технически охранителни системи.

  • Ресурси.

Охранителната дейност се извършва от добре обучени и квалифицирани охранители - проверени и подготвени за успешно решаване на функциите и задачите при изпълнението на предлаганата услуга, в необходимата възрастова граница и подходяща външност, с добри комуникативни и персонални личностни качества, и с достатъчно ниво на интелектуални способности. Те са лицензирани от МВР. Болшинството от тях притежават разрешителни за носене на оръжие. Ползват необходимото въоръжение, радиостанции и други технически средства, необходими за осъществяване на качествена охрана. Всички охранители преминават задължително обучение по програма - минимум, изготвена от Академията на МВР и утвърдена от директора на Национална служба "Полиция", съгласно изискванията на член 28 от Закона за частната охранителна дейност.

Дружеството разполага с изпитана система за подбор, обучение и възпитание на персонала, която дава положителни резултати при осъществяване на охранителната дейност, както и действаща система за ефективен контрол.

Ръководният състав е с висше образование и висока професионална подготовка.

Дружеството има собствено инженерно-техническо бюро, което разработва и внедрява технически системи за сигурност, ТСО /технически средства за оповестяване/ и други. Прилагането им дава отлични резултати в работата ни срещу опитите за кражби и други посегателства в охраняваните обекти.

Дружеството притежава свои: въоръжение /късо и дългоцевно оръжие/, бронежилетки, металдетектори, белезници, радиостанции, мобилни телефони и  отличителни атрибути - бадж /идентификационна карта на охранителя/, емблема, фирмен знак и униформено охранително облекло.

"КОФ" ООД поддържа денонощна дежурна оперативна група от опитни професионалисти, осигурена с МПС, въоръжение и снаряжение за помощ и реагиране на критични ситуации в охраняваните обекти.

  •  Политика на качеството.

Ръководството на дружеството провежда последователна политика за високо качество на предлаганите услуги. За целта дружеството:

-    притежава застрахователен сертификат за покриване на застрахователни рискове, като възможност за обезщетение за нанесените по вина на фирмата щети на клиенти;

-    поема пълна имуществена отговорност при нанесени материални щети на охраняваните обекти, в резултат на виновно неизпълнение на поетите задължения;

-    постоянно повишава квалификацията на служителите си, прилагайки съвременни програми за подготовка и преподготовка;

-   усъвършенстване на системата за действащ контрол;

-   дружеството е сертифицирано по ISO 9001-2008;

-   предстои сертифициране по индустриална сигурност за получаване на разрешение за охрана на обекти по Закона за защита на класифицираната информация.

 

В своята дългогодишна дейност на охранителния пазар дружеството  успешно охранява различни по вид и характер обекти - правителствени /министерства, комитети, държавни и изпълнителни агенции/, дипломатически представителства /посолства и резиденции/, банки, научни институти, промишлени, строителни и транспортни организации, вериги магазини, жилищни комплекси от затворен тип, мини и други. За успешно изпълнени договори "КОФ" ООД е получавало и получава многобройни благодарствени писма и референции, част от които са приложени. Това е атестат за авторитета на дружеството и добра основа за бъдещи успехи.

 

  • Членство.
"КОФ” ООД е съучредител и редовен член на "Национална асоциация на фирми за търговска сигурност и охрана” /НАФТСО,  учредена на 12.12.2001г. в гр.София/ - член на: naftso_172
Българския съюз за индустриална сигурност /БСИС/    industri_224
Българска стопанска камара /БСК/ bsk_248
Българска търговско-промишлена палата /БТПП/ btpp_253
Български институт за стандартизация /БДС/ bds_281
Конфедерация на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ krib_244
Конфедерация на европейски услуги за сигурност coess_294


Стратегията на дружеството е да извършва комплексно и
качествено обслужване на корпоративни клиенти и компании на територията на цялата страна. 

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Неолаб ООД Доставка на лабораторна техника, консумативи и аксесоари.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
СИНХРОН-С ООД Пълен инженеринг на системи за пожарна безопасност и системи за сигурност
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
Сложих до ухото си раковина, за да чуя шума на морето. След 15 секунди от там ми предложиха варена царевица...
На този ден 12.08   1813 г. – Австрия обявява война на Наполеон. 1851 г. – Американецът Айзък Сингер получава патент за шевната машина със задвижване посредством педал, с което се...