Фактора време в икономическия анализ

За всичко, което не е конкретно адресирано в другите раздели и касае макроикономическото развитие

Модератори: econ.bg, gmihaylov

Фактора време в икономическия анализ

Мнениеот Rusana на Вто Ное 02, 2010 4:21 pm

Моля за помощ! Имам да пиша реферат на тем "Фактора време в икономическия анализ", а не мога да намеря почти никаква информация по темета,акко някй може да ме насочи или да ми кайе къде да търся, ще съм много благодарна!
Rusana
 
Мнения: 1
Регистриран на: Вто Ное 02, 2010 4:16 pm

Re: Фактора време в икономическия анализ

Мнениеот aneliaivanova86 на Вто Юни 14, 2011 7:22 pm

Навярно си имаш учебен предмет, по който ти искат този реферат, нали ? По него нямаш ли учебни материали за икономически анализ? Намери такива материали и от тях извади влиянието на времето(времеви периоди и дати)върху самият анализ. Т.е. когато анализираните периоди са по-къси, какво означава това? До колко ще е обхватен анализа? Когато времевите периоди са по-дълги, те ще обхванат повече информация, обаче ще я систематизират и така пък ще се изгуби отделния микро елемент в анализа, който да повлияе в оценката/преценката. Какъв подход ще приложиш при направата на един анализ(дедуктивен, индуктивен и други) ? Наблегни на отговорите на тези въпроси като извадиш всеки метод(способ) за икономически анализ, в който се включва факторът време. Успех ;)
aneliaivanova86
 
Мнения: 7
Регистриран на: Чет Юни 09, 2011 7:02 pm

Re: Фактора време в икономическия анализ

Мнениеот Rossi77 на Пон Окт 03, 2011 12:47 pm

Хей приятел, това е един от най-добрите постове, които някога съм виждал, може да включва още няколко идеи в една и съща тема.Аз съм все още чака за някои интересни мисли от ваша страна, в следващия си пост. Cа под rc helicopters за над 20 години, и са виждали толкова много напредък в това забавно хоби през тези години. Има просто никога не е било по-добро време, за да получите в rc cars игри!
Rossi77
 
Мнения: 4
Регистриран на: Пон Окт 03, 2011 12:33 pm


Върни Общи макроикономически въпроси

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron