Ефективна реклама - незабавен успех

За всичко, което не е конкретно адресирано в другите раздели и касае макроикономическото развитие

Модератори: econ.bg, gmihaylov

Ефективна реклама - незабавен успех

Мнениеот apostoloff на Пон Сеп 08, 2008 3:58 am

ЕФЕКТИВНА РЕКЛАМА- НЕЗАБАВЕН УСПЕХ


За много посткомунистически тъпанари думата „реклама” и до ден днешен е мръсна дума. Истината обаче е, че рекламата е кръвоносната система на икономиката. Без реклама няма бизнес, няма индустрия, няма прогрес!

Това важи, разбира се, и за Интернет бизнеса. Джей Левинсън, бащата на „герила маркетинга” пише: „Създаването на един сайт само по себе си нищо не означава. Все едно да махаш на непознати хора в тъмнината.”Джей Левинсън твърди обаче и нещо друго, което е не по- малко вярно: „Сайтът е самотен остров. Рекламата е средството, което хвърля златни мостове между сайта и потенциалните потребители!”

Нека на това място да се върнем назад в историята. Хенри Форд е обичал да казва: „Най- много печелят онези, които най- много рекламират!” Това е вярно, знам го от личен опит!
Да продължим с Форд, бащата на индустриалната ера. Пословично е неговото изявление: „Когато спечеля 100 долара, аз веднага заделям 90 долара за реклама.”

Тери Дийн, най- младият Интернет милионер, твърди в книгата си “Unlimited Traffic”, че съществуват 55 начина за популяризирането на един комерсиален сайт. Добрата новина е тази, че повечето от тези методи са НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ!
Дийн твърди също така, че чрез постоянното прилагане на 7- 8 от тези методи вие ще можете да се задържите трайно на пазара.

От моята дългогодишна практика научих, че постоянното, упорито и настойчиво прилагане на 11 метода за популяризация, наложи моите комерсиалните сайтове и ги изкара на челни позиции в Google. Да, интелектът и образованието не винаги печелят, но ПОСТОЯНСТВОТО ВИНАГИ печели!

Аз използвах споменатите 11 метода едновременно, паралелно. Защото една лястовичка пролет не прави. Това е много, много вярно и важи с пълна сила при прилагането на всички рекламни кампании!

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
*********************************

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

http://www.SuperAstro.net
apostoloff
 
Мнения: 140
Регистриран на: Чет Май 22, 2008 5:14 am
Местоположение: София

Върни Общи макроикономически въпроси

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron