Рекламата е едно, действителността - друго.

Тук е мястото за Вашето мнение, коментари и препоръки за функционирането и организацията на Econ.bg и форума.

Модератори: econ.bg, gmihaylov

Рекламата е едно, действителността - друго.

Мнениеот Minkov на Чет Окт 30, 2008 8:41 am

По някои от радиостанциите се излъчва реклама, която гласи, че при зареждане във ВСИЧКИ бензиностанции "ЕКО"на над 20 литра гориво, клиентът ще получи "оригинална немска гъба за миене на авромобила".
Тази сутрин, около 8:00 ч. заредих не 20, а 23 литра гориво, но подарък НЕ получих. Място на събитието: бензиностанцията в гр. София на бул. "България", между улиците "П.Ю.Тодоров" и "Д-р Ст. Сарафов".
Като няма подарък, реших да си поискам сам наградата, но касиерката ми отговори, че в тяхната бензиностанция няма промоция!?!

Не ми е за гъбата, защото аз няма да я ползвам и бих я отказал, но всеки уважаващ себе си рекламодател, трябва да си изпълнява обещанията.
Нали?
Minkov
 
Мнения: 2
Регистриран на: Чет Окт 30, 2008 8:21 am

Re: Рекламата е едно, действителността - друго.

Мнениеот kalin 007 на Вто Дек 09, 2008 9:15 am

KLN Group-Калин Инжинеринг, Калин Билдингс- МОШЕННИЦИ!!!
Здравейте, тук искам да изкажа недоволството си от една строителна фирма, никому неизвестна, но представяща се, като супер Холдинг в строителния бранш в БГ.Именно тя без да има каквато и да е строителна история реши, че трябва да поспечели малко парички на гърба на обикновените хора, да се “погрижи за техния комфорт и нов дом”...Та именно тя-Калин Груп и нейните фирмички Калин Билдингс и Калин Инжинеринг освен с измамите(документални), за тях ще разкажа след малко се представя в интернет пространството, като сериозен фактор в строителния бранш с множество завършени обекти и строителни проекти.Истината е, че до сега имат само две построени сгради, които и до ден днешен нямат АКТ 15 въпреки, че трябваше още преди година да са издадени и приети от ДНСК и ДАГ.Ние собствениците не сме разписвали никакви документи съпровождащи Акт 15, а и няма повод за тези наши действия, защото Фалшификацията на строителните книжа стана достояние на много хора в обществото и няма как да се легитимират вече.За да не бъда голословен ще дам няколко примера: Издаден е фалшив акт 15 на бъдещите собственици за тяхно “спокойствие” и увереност, че сградата ще бъде въведена в експлоатация, въпреки забавянето от близо 1 година. А може би и заради ипотечните кредити, които са направили за оборотни средства към някои банки. Нали се сещате, че банката ще им даде по-висока оценка, ако имота е с Акт 15, а не например на груб строеж.А може би и самия купувач е трябвало да бъде заблуден, да си закупи жилището без да се замисля за предстоящите “идилии”.Явно и двете са в сила в нашия случай.Издадени са документи също с невярно съдържание за промяна на предназначението на определени имоти в сградите, и по този начин са въведени бъдещите купувачи в заблуждението, че са собственици на Апартаменти, а не на складове, както е отбелязано в строителните книжа в Община Лозенец.Относно тока, газта и други съществени документи…, а за 72 часовите проби и херметизации някакви… да не говорим, че няма да ни стигне деня..:), за да ви запозная с измамите на въпросните господа.Чудя се, има ли закони, има ли институции в БГ, които могат да защитят потребителите-платили си цената на жилищата, а не могат да си живеят спокойно там, без да се притесняват, че ако строителя фалира, както го декларира- няма да могат да си узаконят апартаментите и за това по-добре е да си траем и живеем там щом толкова много искаме дори и без да сме получили Акт 15, въпреки че имаме такъв,но той се оказа фалшив,само за пред банката,която е дала кредитите им,и за пред нищо не подозиращите бъдещи купувачи.Ето това са те- Калин Груп и нейните фирмички Калин Билдингс и Калин Инжинерингс, които си мислят,че са над закона и го декларират постоянно пред нас-хората,които им дадохме доверието си и парите си,а сега трябва да си траем, защото иначе те ще фалират съвсем съзнателно…
Истинските строители ? Истинските строители биха се срамували,че имат такива колеги в гилдията…
kalin 007
 
Мнения: 2
Регистриран на: Вто Дек 09, 2008 9:06 am


Върни За форума и сайта

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron