Wizz Air въвежда от 1 ноември нова политика за багажа на пътниците

10.10.2018 | 17:55
по статията работи: econ.bg
От 1 ноември всеки клиент на Wizz Air ще има право да носи на борда един безплатен ръчен багаж (40x30x20 см), а пътниците, които закупят WIZZ Priority, ще могат да качат на борда и багаж с колелца (55х40х23 см)
Wizz Air въвежда от 1 ноември нова политика за багажа на пътниците
Снимка: БГНЕС

Авиокомпания Wizz Air, която е сред водещите нискотарифни превозвачи в Централна и Източна Европа, съобщи, че въвежда нова и прозрачна багажна политика. Тя има за цел да улесни и ускори качването на борда, както и да гарантира за всички пътници възможността да носят със себе си един безплатен ръчен багаж на борда на всички полети на Wizz Air, считано от 1 ноември 2018 г.

Според данни на авиокомпанията над 10 000 полета годишно са засегнати от закъснения, свързани с багажа. Статистиката показва, че през последните пет години средната продължителност на престоя в дадена дестинация прогресивно намалява и към момента всеки трети пътник на Wizz Air предприема пътувания с продължителност от три дни или по-малко. В резултат на по-краткия престой пътниците на WIZZ са се научили да опаковат багажа си разумно и да взимат само най-важното. Данните сочат и че всеки трети клиент избира услугата чекиран багаж, а едва всеки седми пътник – ръчен багаж с колелца, който може да бъде качен на борда.

От 1 ноември всеки клиент на Wizz Air ще има право да носи на борда един безплатен ръчен багаж (40x30x20 см), а пътниците, които закупят WIZZ Priority, ще могат да качат на борда и багаж с колелца (55х40х23 см). Освен това, отчитайки предпочитанията на клиентите и променящите се модели на поведение при пътуване, Wizz Air ще въведе нов размер чекиран багаж от 10 кг на цени, стартиращи от едва 7 евро, с цел да гарантира го-голям комфорт при пътуване.

Новата прозрачна и справедлива багажна политика на авиокомпанията е политика на по-голям избор за пътниците, тъй като ще позволи на клиентите на WIZZ да избират между повече от 50 варианта за ръчен и чекиран багаж в зависимост от техните индивидуални предпочитания.

Йохан Ейдхаген, Главен маркетинг директор на Wizz Air, заяви: „Пътниците все повече предпочитат отделни продукти пред пакетни услуги и това е в основата на ултра нискотарифния модел, който Wizz Air също прилага. Ние се стремим да предлагаме на нашите клиенти най-ниските възможни тарифи, както и прозрачност при ценообразуването на билетите. Предлагайки повече продукти и услуги извън пакетни оферти, Wizz Air ще демократизира начина на пътуване и ще даде възможност на клиентите да плащат само за услугите, които считат за необходими.“

Новата политика цели да насърчава пътниците на WIZZ да опаковат разумно и да използват услугата WIZZ Priority, която включва безплатен ръчен багаж (40x30x20 см) и багаж на колелца (55x40x23 см), които могат да бъдат качени на борда, плюс приоритетно чекиране и приоритетно качване на борда преди другите пътници, и то на цена само от 5 евро.

Всички пътници с резервации без WIZZ Priority, направени преди 10 октомври, за пътувания след 1 ноември 2018 г., ще получат като компенсация към резервацията си безплатен чекиран багаж до 10 кг, а резервациите с чекиран багаж ще бъдат допълнени безплатно с WIZZ Priority.

Wizz Air смята, че новата багажна политика ще улесни и ускори процеса на качване на борда, ще направи пътуването по-приятно за клиентите и същевременно ще подобри точността на авиокомпанията при излитане. Знаейки, че мястото на ръчния им багаж на борда е гарантирано, и че имат пред себе си повече варианти за размера и теглото на багажа, клиентите на WIZZ вече ще разполагат с безпрецедентна свобода на избора.

Йохан Ейдхаген добави: „Щастливи сме да представим новата ни, прозрачна и справедлива багажна политика, която предоставя на нашите клиенти огромен избор от опции за багажа, като същевременно позволява безплатен ръчен багаж на борда за всеки пътник. Ние сме убедени, че богатият избор от над 50 багажни комбинации, които ще предложим, ще отговори на нуждите всеки клиент и нашите пътници ще продължат да плащат само за услугите, които искат да използват. Стартирайки от 1 ноември ние ще направим пътуването със самолет още по-комфортно, като продължаваме да предлагаме най-ниските възможни цени за пътувания до всяка една от 143-те дестинации в 44 държави от обширната мрежа на Wizz Air.“

PHP Scriptler , MKASPY shell indir , alfa shell indir , sadrazam indir , shell indir , shell indir , Atasehir kuaf Atasehir kuafor , Kumluca g
Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Резултати | Архив
  • Женевски конвенции
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Събеседване: - Защо искате да работите при нас? - Аз съм счетоводител, с 20 години стаж, както и голям опит! - Колко преви 2+2? - А колко трябва да прави? - Кога ви е удобно да започнете?
На тоз ден 15.03   44 г. пр.н.е. – Юлий Цезар е посечен от Марк Юний Брут и група римски сенатори по време на заседанието на Сената на Римската империя. 1493 г. – Христофор Колумб...