Начало › Условия за ползване

Условия за ползване


Съдържанието на тези страници е под защитата на действащото законодателство за авторските и сродните му права. Всички материали са предназначени само за Ваша лична информация. Използването им извън този смисъл, особено за захранването на бази данни, публикуване, размножаване, всяка форма на комерсиално използване, както и препредаването на трети лица в пълна, частична или преработена форма без знанието и съгласието на ECON.BG е забранено и ще бъде преследвано по предвидения от закона ред.

Деловият портал на България ECON.BG е достъпен за Вас напълно безплатно. Порталът ви дава право да използвате съдържанието в сайта за лична употреба с нетърговски цели. Екипът на портала полага максимални усилия да поддържа www.econ.bg на високо качествено ниво, но не е отговорен за резултатите от грешките и дефектите, които могат да съществуват в портала, както и за евентуалните загуби или пропуснати ползи в резултат на тези несъответствия. Вие не трябва да приемате предварително, че www.econ.bg е "чист" от грешки, нито пък че ще бъде винаги подходящ и отговарящ на конкретната Ви цел в момента на използването му.

Деловият портал на България ECON.BG предлага препратки към други интернет страници и документи, разположени из цялата Световна мрежа. Въпреки че включването на нови хипервръзки се контролира за основателност, ECON.BG не може да упражнява никакъв контрол върху самите интернет страници и външна информация. Поради това порталът не гарантира по никакъв начин, че тези интернет страници и информация са точни, актуални, съдържателни, изчерпателни и качествени, нито пък че средството за търсене на портала ще намери нужната Ви или предварително обявена информация на тези страници.

В съответствие с нашите планове за развитие на съдържанието на деловия интернет портал на България Econ.bg, ние предоставяме възможност на нашите регистрирани потребители да ни изпращат икономическа информация, която да бъде публикувана в рубриките "Фирмен каталог", "Обяви", "Новини", "Календар". Освен тази възможност, с регистрацията си в портала всеки потребител се съгласява да получава съобщения от портала на регистрирания си електронен си адрес, като ECON.BG се задължава да не споделя получените адреси с трети страни.

Въпреки че ECON.BG проверява достоверността на получената информация преди да бъде публикувана в публичната част на интернет приложението, Econ.bg не носи отговорност за достоверността й, както и за последващи евентуални негативни резултати за трети лица от нейното публикуване.

Изпратената на ECON.BG информация се публикува в портала единствено след преценка на редакторския екип на ECON.BG. Порталът запазва правото си да отстрани или поиска редактирането на информация, която счита за неприемлива.

При използване на информация от портала www.econ.bg е задължително позоваването на ECON.BG. Включването на връзки към материали от www.econ.bg във Ваша интернет страница се допуска само със съгласието на екипа на портала.

Деловият портал ECON.BG има сключени договори с международни информационни източници, които изискват цитирането както на съответния източник, така и на ECON.BG. В тази връзка, "ЕКОН.БГ" ЕООД задължава всички, които искат да цитират информация от www.econ.bg , да го правят по следния начин: "ECON.BG: съдържание на съответната информация". При неспазване на тези изисквания порталът ще сезира съответните компетентни държавни органи.

За контакти, разрешения и допълнителна информация, моля, пишете на адрес: portal@econ.bg.

Предложи
корпоративна публикация
Валутни курсове
капиталов пазар
Купува Продава БНБ
EUR1.9560 1.9560 1.9558
USD1.5915 1.5924 1.5985
GBP2.4796 2.4887 2.2172
от 17:25 19 Януари 2018 повече »
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Интеза ООД Заключващи системи и аксесоари. Секретни патрони, брави, Master key системи, архитектурен обков, сейфове и каси и др.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Резултати | Архив
Дончев: Няма как да се прави електронно управление с аналогови политици Няма как да се прави електронно управление с аналогови политици, заяви вицепремиерът Томислав Дончев в парламента на дискусия за електронно...