Асфалтиране, Покриви, Навеси, Хидроизолация, Алпинисти
Нашата компания се занимава с избор и доставка на оборудване и резервни части от Китай. Ние работим само със заводи, които имат сертификат за износ на продукция за чужбина....
Кафе Атлас- София WAREZM
Магазин за хранителни стоки, свежо месо и храна приготвена на място.
Кафето, което оставя следи!
Хранителни добавки, Tulsi чай и супер храни.
Медицински център - обединение на лекари, терапевти, научно-изследователски екипи, споделящи холистичния модел за лечение и профилактика на човешкото здраве
Нейчър Съплай ЕООД е създадена през 2008г. в София. Ние снабдяваме търговски фирми, производители и дистрибутори с хималайска сол, киноа, чия, семена и ядки.
Нейчър Съплай ЕООД е създадена през 2008г. в София. Ние снабдяваме търговски фирми, производители и дистрибутори с хималайска сол, киноа, чия, семена и ядки.
Хладилни складови площи под наем, отдаване на офиси, извършване на всякакъв вид логистични услуги.
Производство на български натурални сушени плодове, зеленчуци и билки
Българса лаборатория за закваски
Sport-zona.com е лидер в областта на хранителните добавки, екипировката за екстремни спортове и оборудването на фитнес зали. Директен внос и търговия на едро и дребно!
От втората половина на 2013 сдружението Бодифит ООД е ексклузивен дистрибутор на марката производител на протеинови храни за спортисти Trec Nutrition.
Рекламна агенция за промоутъри и промоутърски услуги в София, уеб дизайн, печат и разпространение на рекламни материали, кетъринг услуги, организиране на събития, ивенти, промоции...
Производство и търговия на натурален ябълков оцет
Глутено ЕООД е вносител на висококачествени безглутенови бисквити, сладки и брашно. Може да разчитате на бързи доставки и ниски цени.
Производител на биоактивни храни и добавки.
Мрежов маркетинг с екологични продкути от началото на хранителната верига.
Фирмата произвежда диетични, диабетични и здавословни храни.
Произвежда и продава на едро и дребно кувертюри, течен шоколад, шоколади, пълнежи за вафли, диетични и диабетични продукти.
Фирмата произвежда детски храни на зърнено-млечна основа, диетични храни, макарони, брашно и др.
Производство и предоставяне на храни.
Предложи
корпоративна публикация
Категории
Резултати | Архив