Инджи Груп ЕООД

Лице за контакти:
Джуниет Юсеин
Адрес:
ул.Георги бенковски 5
телефон:
0877773127
e-mail:
уебсайт:
ЕИК:
204193933

Инджи Груп ЕООД е основана през 1990 г. като първата частна компания в сферата на системите за сигурност и комуникации в България, която през годините доказа репутацията си на иновативен технологичен и пазарен лидер. Компанията извършва дистрибуция и цялостен инженеринг на системи за сигурност, в това число: алармени системи, видеонаблюдение, пожароизвестяване и пожарогасене, контрол на достъп и хотелска сигурност, системи за детекция на вода и газ, системи за периметрова охрана, комуникационни системи, интегрирани системи за сигурност, системи за централизирана охрана и предаване на данни, системи против кражби в търговски обекти, специализирани системи за банкова сигурност и оповестяване, структурно кабелни системи и други.
Нашата дейност и успех се дължат на познаване на нуждите и защита на интересите на клиентите ни. Ръководейки се от съвременните изисквания за сигурност, ние предлагаме висококачествени продукти от най-ново поколение, съобразени с пазарните тенденции. Натрупания през годините опит, отличният професионализъм и експертиза са гарант за разработване и реализиране на ценово ефективни и висококачествени решения за сигурност, използвайки последните достижения на техническите системи за сигурност.
Благодарение на високия авторитет и коректност в търговската си дейност и вледствие на постоянното желание да доставим най-доброто за нашите клиенти, фирмата е представител на значителен брой световно доказани производители в областта на системите за сигурност като: Paradox Security Systems (Канада), Honeywell Security (Великобритания), CIAS (Италия), HikVision (Китай), Panasonic (Япония), Hanwa Techwin (Корея), CNB Technology (Корея), CDVI (Франция), Salto (Испания), Inner Range (Австралия), Hochiki (Япония), Kentec Electronics (Великобритания), Bosch Security Systems (Германия), Minimax (Германия), Kenwood Communication (Япония), Astrophysics (САЩ), Paradox Hellas (Гърция), Hytera Mobilfunk (Германия/Китай) и много други.

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
Срещат се двама приятели. Единият пита: - Какво ще правиш в събота? - Ще ходим със сина ми в парка да пускаме хвърчило дракон да лети! А ти? - И аз имам подобна програма - ще изпращам тъщата на...
На този ден 25.04   1154 г. – Мюсюлмански войски, предвождани от Нур ад Дин превземат Дамаск. 1699 г. – Състои се сватбата на немския граф Лудвиг Крафт фон Насау-Саарбрюкен и...