Пиеро 97 АД

Адрес:
1113 София,
ул. Николай Хайтов 2, вх. Д
факс:
+359/ 2/807 68 02
уебсайт:
e-mail:
телефон:
+359/ 2/807 68 00

Пиеро 97 е водещата медиа агенция в България по отношение на реализираните рекламни бюджети и спектъра рекламни услуги на медийния пазар в страната. Ние определяме подходящата медиа и предлагаме най-добрите условия за покупка на медийно време или пространство, на база реално постигнати значителни рекламни обеми във водещите медии на нашия пазар. Основната ни функция е да Ви помогнем при определянето на Вашите рекламни цели и да Ви посочим тактиката, която ще доведе до желаните резултати за популяризирането на продукта Ви.

Медиа агенцията Пиеро 97 е основана през 1997г. в София, обединявайки два амбициозни екипа от професионалисти с опит и познания в областта на новосъздадения медиен пазар в България. Благодарение на работата и ентусиазма на екипа на Пиеро 97, компанията бързо се развива и през 1998г. е оценена като най-успешната медиа агенция в България, регистрирала най-голям пазарен дял в областта на телевизионната реклама.

В края на 1998г. агенцията създаде нов отдел - за външна реклама. През следващата 1999г. приблизителният ни пазарен дял възлиза на 15% от пазара на външна реклама в България.
По същото време Пиеро 97 се активизира и в областта на печатната реклама. Предлагаме възможности за изработка на всякакъв вид печатни рекламни материали в повечето големи печатници в страната, при гарантирани срокове и качество и изгодни финансови условия.
Пиеро 97 е член на Асоциацията на Рекламните Агенции в България от 1998г.

Нашите най-нови разработки са в областта на Интернет базираните услуги. Според програмата за развитие на Пиеро 97 през последното тримесечие на 2000-та година се въведе нов тип стандарти в комуникацията и работата с клиентите и медиите. Обновената през октомври 2000 година веб страница предлага както старите услуги "Рекламни тарифи" и "Медийни новини" така и напълно нова система за медийно планиране в медиите от външна реклама.

Всеки клиент на системата получава индивидуален достъп до данните и планиранията на агенцията към която работи. Достъпът се получава след попълване на заявка за регистрация на агенцията, която трябва да има сключен договор с Пиеро 97 за външна реклама.

Клиентът има на разположение пълна информация за локациите които Пиеро 97 предлага. Минавайки през филтри той избира най-подходящите за своето планиране локации като разполага със текущата им заетост за избрания от него период на кампания. След уточняване на кампанията си той може да подаде заявката си към Пиеро 97 и да получи потвърждение или отказ през системата. За всяка текуща заявка е възможно да се подават допълнително отделните визии и съответно желание за извършване на мониторинг.

Потребителите на системата които нямат сключен договор с Пиеро 97 за закупуване на локации, имат възможност да поръчат услуга за преглед на заетоси и при определени условия да получат ограничен достъп.

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Срещат се двама приятели. Единият пита: - Какво ще правиш в събота? - Ще ходим със сина ми в парка да пускаме хвърчило дракон да лети! А ти? - И аз имам подобна програма - ще изпращам тъщата на...
На този ден 20.03   1413 г. – Хенри V става крал на Англия. 1792 г. – Законодателното събрание на Франция официално одобрява използването на гилотината за екзекутиране. 1808 г....