Връзки
Асфалтиране на малки и големи площи. Доставка на асфалт. Полагане на асфалтова настилка. Ремонт на пътища и улици. Паваж. Фугиране на пукнатини. Изкопи. Насипи. Техника под наем - 0877063232 www.stanilov.alle.bg
Анализиране, изготвяне, популяризиране и формиране на политики за развитие на транспорта и инфраструктурата в България и съпътстващите ги дейности, чрез обединяване усилията и капацитета на физически и юридически лица.
Превози на извънгабаритни и тежки товари. Автомобилен и речен транспорт. Вътрешен и международен железопътен транспорт.
Авто, жп, речни и комбинирани транспорти по направлението Балкански страни – ОНД!
Система за административно търсене и предлагане на товари и товарни превозни средства в страната и чужбина.
Фирмата опирира в областта на водния транспорт.
Натоварване и разтоварване на кораби и други транспортни средства, както и съхранението на товари са от основните услуги на пристанището.
Международен и вътрешен транспорт; спедиция. Дистрибутиране на стоки.
Спедиция и всички видове транспорт.
Всички видове транспорт и логистични мрежи.
Бизнес пътувания, екскурзии и круизи. Представител на Royal Olympic Cruises за България. Пътешествия с кораб около Европа. Почивки на море в Турция, Гърция и Гръцките острови, Испания, Малта, Андора. Хотелски резервации, самолетни билети, застраховки.
Транспорт и ж.п. спедиция, чартиране брокераж контейнерни превози "врата-врата", спедиция на транзитни товари, пристанищна спедиция, складиране, митнически услуги. Туризъм и почивно дело. Дървообработване и производство на мебели. Строителство.
Туристически транспорт.
Корабен транспорт и услуги.
Транспорт по р. Дунав със собствен кораб.
Официална страница.
Услуги свързани с Международна спедиция и логистика; Транспорт по суша, въздух и вода; Транзити; Банкова гаранция; Митнически и Складови услуги; Редовни Групажни линии; Карго застраховки.
Компания за международен контейнерен транспорт за цял свят.
Предлага транспорт на стоки между всички пристанища на света. Установени линии за превоз на контейнери и конвенционални товари до всяка точка на света.
Речен транспорт, спедиция.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив