СЧЕТОВОДНА КЪЩА "ДИЛЕМА БГ"

обл. София
Лице за контакти:
Даниела Борисова
Адрес:
гр.София, ул.Солун 64, вх.А
телефон:
0898208236
e-mail:
уебсайт:
facebook:
ЕИК:
131319011

 

Счетоводна къща "ДИЛЕМА БГ" – София е специализирана в предоставяне на счетоводни услуги, данъчни и осигурителни консултации. Управител на фирмата е Даниела Борисова. Екипът ни се състои от 9 души - счетоводители, доказани професионалисти с дългогодишен опит. Повече от 20 години се занимаваме със счетоводно обслужване и консултации на фирми.
Наши клиенти са над 80 фирми от всички браншове - строителство; производство; вътрешна и външна търговия; транспорт; спедиция; хотелиерство; ресторантьорство; туроператорска дейност; издателска и продуцентска дейност; инвеститорска дейност; юридически лица с нестопанска цел - сдружения и фондации.
Дългогодишната съвместна работа с нашите клиенти е признак за коректността в отношенията ни и прецизно свършената работа. Клиентите ни получават професионално обслужване, съобразено със законовите норми, спецификата на бизнеса им и техните конкретни изисквания. Защитаваме интересите на нашите клиенти, осигуряваме им сигурност и спокойствие по отношение на счетоводната отчетност и данъчното законодателство и пестим времето им. Гарантираме опазване на фирмените им тайни и информацията, станала ни известна при съвместната ни дейност.
Екипът на счетоводна къща "ДИЛЕМА БГ" – София е на разположение винаги когато клиентите ни имат нужда от нас. Имаме рутина и готови решения за сложни и специфични казуси, с голяма част от които сме се срещали в нашата дългогодишна практика. Запознаваме се с целите на нашите клиенти и заедно ги превръщаме в реалност.
Информираме своевременно управителите на фирмите за новостите и промените в нормативната база. Навременните дискусии с клиентите, дават възможност за данъчно планиране. По този начин всяка фирма може да плати по-малко данъци чрез прилагане на средства, позволени от закона.
Стремим се прилагайки актуалното от законодателството, да предлагаме и творчески модели, да даваме повече от това, което е в зоната на преките договорености. В духа на корпоративната култура, целим да донесем ползи за развитието на всички фирми, които са ни се доверили и работят съвместно с нас.
Харесва ни да работим за хора с идеи, енергия и амбиция, които осъзнават колко важно за бизнеса им е счетоводството и в чии ръце го поверяват.
В счетоводна къща "ДИЛЕМА БГ" – София работим за успеха на клиентите си, защото това е пътят и към нашия успех. Нашата цел е чрез дълготрайно и коректно сътрудничество да постигнем просперитет, пазарна и финансова стабилност за нас и нашите бизнес партньори.

 

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Резултати | Архив
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Най-старата коневъдна ферма в света
-  Тате, защо Земята се върти? -  Как така се върти, бе! Да не си ми изпил ракията?
На този ден 21.03   1191 г. – Целестин III става римски папа. 1201 г. – Българо-византийски войни: Започва Обсадата на Варна. 1590 г. – Персийско-османска война...