Сейшелите – все по-популярна туристическа дестинация сред българите

10.10.2018 | 17:00
по статията работи: econ.bg
Екзотичните острови бяха представени на специално събитие, организирано от Сейшелския туристически борд днес в София
Сейшелите – все по-популярна туристическа дестинация сред българите
Снимка: под лиценза на creative commons

Ексклузивно представяне на Сейшелските острови за туроператори, партньори и медии се проведе днес в София. Събитието разкри повече за тайните, красиви кътчета и възможностите за туризъм, които дестинацията предоставя. Домакин на конференцията беше Каран Конфей – Директор маркетинг на Сейшелския туристически борд. Специални гости на събитието бяха представителите на Banyan Tree Resort, Qatar Airways, Turkish Airlines и Максим Бехар, Почетен Генерален консул на Република Сейшели в България.

Каран Конфе, Директор маркетинг на  Сейшелския туристически борд, сподели от богатия си опит и разказа за най-красивите локации и за тайните, които крие природата на островите. Презентацията й включваше живописни снимки, любопитни факти и истории. Максим Бехар, който е единственият официален представител на Сейшелите в България, също разказа за невероятните си преживявания.

Представителите на топ авиокомпаниите Turkish Airlines и Qatar Airways от своя страна разказаха за най-лесните и удобни начини да се стигне до така желаната дестинация и за офертите, които предлагат те за посетителите. Именно полетите на Turkish Airlines и Qatar Airways са едни от най-удобните и бързи начини за пътуване от България до столицата на Сейшелите – Виктория.

„Екзотичната дестинация Сейшели става все по-достъпна и предпочитана от българите както с цел отдих, така и за бизнес пътувания. Наблюдаваме драстично увеличение на потока от туристи, които избират островите за летните си изживявания. Българите все по-често пътуват за Сейшелите както заради типичните за острова тишина и спокойствие, така и заради красивата природа и разнообразните водни атракции. Вярвамe, че Сейшелските острови могат да предложат незабравимо преживяване за всеки“ – сподели Каран Конфе по време на ексклузивното представяне островите.

08a22d67-747e-5f45-ade1-57a4e1d2fc08

Страната има площ 455,3 кв. км и е разположена в западната част на Индийския океан на 115 острова (41 от тях са изградени от гранит и 74 са коралови острови) от архипелазите Сейшелски, Амирантски, Алдабра, Космоледо, Фаркуар и др., с обща брегова линия 620 км. Разположена е между 4 и 10 градуса южна ширина и между 46 и 56 градуса източна дължина, архипелагът е разположен в Индийския океан, на север от о. Мадагаскар. Населението е 81,188 души (2005 г.), единственият град на островите е столицата Виктория. Най-големите острови от групата на Сейшелските (Махе, Пралин, Силует, Ла Диг и др.) са скалисти и достигат надморска височина до 906 м (връх Морне на о. Махе), останалите острови са малки, предимно коралови.

PHP Scriptler , MKASPY shell indir , alfa shell indir , sadrazam indir , shell indir , shell indir , Atasehir kuaf Atasehir kuafor , Kumluca g
Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
Мъж е в бара, пие и изглежда навъсен. - Какво ти е на теб? – пита барманът. - Бях женен три пъти и три пъти станах вдовец. Барманът иска да знае подробности. - Ами, първата се отрови с...
На този ден 19.04   65 г. – разкрит е "Пизоновия заговор" срещу император Нерон. 548 г. – Тържествено е осветена базиликата Сан Витале в Равена от 27-ия епископ на...