Връзки
Oсновеният предмет на дейност е счетоводно обслужване, трудово-правни услуги, данъчни консултации и икономически анализи.
Финансови, счетоводни и данъчни консултации. Оценка на предприятия и на отделни активи. Предприемачество и посредничество. Бизнес проекти и консултантски услуги.
Счетоводно обслужване. Данъчни консултации, индивидуално обучение по счетоводство за неспециалисти, провеждане на семинари по актуални счетоводни и данъчни теми.
Бул Одит е дружество за консултации и одит, основано през 1997 г. от изтъкнати специалисти с голям практически и теоретичен опит в областта на счетоводството, анализа, одитирането, финансовия и данъчния контрол.
Асфалтиране на малки и големи площи. Доставка на асфалт. Полагане на асфалтова настилка. Ремонт на пътища и улици. Паваж. Фугиране на пукнатини. Изкопи. Насипи. Техника под наем - 0877063232 www.stanilov.alle.bg
Счетоводната фирма разполага с квалифицирани счетоводители, които ще Ви консултират безплатно и могат да осигурят едно безпроблемно счетоводно обслужване за бизнеса Ви. Коректност, прецизност, уважение към партньорите и клиентите.
Счетоводна кантора Шанс 2007 предлага счетоводно обслужване
Фирма за почистване– kalina 2012, предлага професионално почистване с иновативна технология – парна екстракция. Фирмата предлага, еднократни и абонаментни почиствания за всички свой настоящи и бъдещи клиенти. Професионално почистване с пара се о
Счетоводни услуги на най-добри цени в София. Гъвкави планове за плащане и абонамент. Индивидуален подход и персонална грижа за всеки клиент.
Цялостно счетоводно обслужване на фирми. Счетоводни, данъчни и осигурителни консултации.
Нашите консултантски услуги са насочени към всяка компания, която иска да развива и управлява своя бизнес успешно. Ние разработваме и управляваме европейски проекти за кандидатстване по различни национални и европейски програми, както и междуна
Ние Ви предлагаме качествено счетоводно обслужване, конкурентни цени, дългосрочно партньорство, високи стандарти на работа, коректност и конфиденциалност. Компанията извършва финансово-счетоводни услуги и за чуждестранни фирми.
САТО е фирма за рециклиране на тонер касети, продажба на съвместими такива, сервиз на принтери и МФУ и продажба на офис консумативи
Стремим се да предлагаме висококачествени, ценово обосновани счетоводни услуги, гъвкавост съобразена с динамични промени на действащото законодателство, индивидуален подход, прецизност и коректност, осигурена сигурност и спокойствие, защитата ин
Счетоводна къща Норма Дорс извършва: абонаментно счетоводно обслужване, управление на личен състав и работни заплати (ТРЗ), данъчна защита, административни счетоводни услуги, регистрация по ДДС, регистрация на фирми, животозастраховане и т.н.
ГАЛА КОРЕКТ е счетоводна кантора в гр. Варна. Всички видове счетоводни услуги-Топ цени.
Счетоводители от София, занимаващи се с осчетоводяване на регистрирани и нерегистрирани по ддс фирми на най-добри цени. Социално и данъчно облагане. Поверявайки счетоводството си на Нас, Вие имате време да мислите за вашия бизнес
Пълната гама счетоводни,административни, данъчни, финансови и консултантски услуги, съпътстващи бизнеса. Вярваме в лоялността към клиента, фирмената тайна, коректността в отношенията. Потърсете ни!
ОфисАнт се занимава с всички административни дейности и бизнес процеси по организация на фирмен мениджмънт и маркетинг; приемане на входящи и изходящи телефонни обаждания; обработка на база данни и архив; дизайн маркетинг и реклама.
Счетоводно обслужване, Регистрация на земеделски производители, Преводи и легализация на документи, Покупко-продажба на недвижими имоти, Застраховане.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив