Начало › Търсене по ключова дума - месопреработватели
Всички материали
05.04.2023 | 15:30
14 браншови организации, сред които Асоциация на месопреработвателите в България, Асоциация на млекопреработвателите в България, Асоциация на производителите на безалкохолни...
14.01.2020 | 17:30
Повишение на цените на колбасите в търговската мрежа с над 10% и поскъпване на суровото месо с над 60 на сто, прогнозира Атанас Урджанов, председател на Управителния съвет на...
13.12.2018 | 16:20
Месните продукти ще поскъпнат след Нова година между 4% и 5% заради увеличаването на цената на електроенергията. Това прогнозира Атанас Урджанов, председател на Асоциацията на...
06.11.2014 | 10:15
Промени ще бъдат въведени в стандарта за местни продукти „Стара планина“. Причината е, че той трябва да отговаря на новите европейски изисквания за етикиране на храните. “Става...
16.11.2012 | 10:55
Специално за Econ.bg Визитка Кирил Вътев е роден през 1958 г. Висшето си образование завършва в Националната спортна академия (НСА), в продължение на 22 години се...
03.09.2011 | 11:14
Българското месо се превръща в дефицитна стока за месопреработвателите. По данни на Министерството на земеделието и храните общото потребление на свинско е 160 000 тона годишно....
15.03.2010 | 13:43
Продажбите на месопреработвателни компании в България са се увеличили с 14% през 2008 г. в сравнение с 2007 г. Това става ясно от данни на проучване, изготвено от БИК "Капиталов...
Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Резултати | Архив
  • Женевски конвенции
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
-  Тате, защо Земята се върти? -  Как така се върти, бе! Да не си ми изпил ракията?
На този ден 17.04   1355 г. – Във Венеция за заговор против местната аристокрация е екзекутиран Марино Фалиеро. 1397 г. – За първи път Джефри Чосър разказва своите Кентърбърийски...