Връзки
„КОФ” ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Проектиране, изграждане и експлоатация на СОТ.
ЙОВ България е инженерингова компания, която предлага най-съвременни технологични решения, сервиз и търговия с компоненти за нуждите на първоначално вграждане (OEM) и следпродажбено обслужване.
Асфалтиране на малки и големи площи. Доставка на асфалт. Полагане на асфалтова настилка. Ремонт на пътища и улици. Паваж. Фугиране на пукнатини. Изкопи. Насипи. Техника под наем - 0877063232 www.stanilov.alle.bg
Фирма за почистване– kalina 2012, предлага професионално почистване с иновативна технология – парна екстракция. Фирмата предлага, еднократни и абонаментни почиствания за всички свой настоящи и бъдещи клиенти. Професионално почистване с пара се о
САТО е фирма за рециклиране на тонер касети, продажба на съвместими такива, сервиз на принтери и МФУ и продажба на офис консумативи
Агенция Ком предлага въоръжена охрана на физически и юридически лица. Сред услугите са още обществени трезори и превоз на скъпоценни товари.
Детективска агенция Ви предлага своите услуги, за да разрешите Вашите проблеми с помощта на всички позволени от закона средства.
Детективски услуги, установяване на изневярва, фирмено разузнаване от Детективска агенция Фокс.
Аварийно отваряне и ремонт на всички видове заключващи системи, сейфове и автомобили /до 2010г/.
Ключарски център “ГЕРДА ИЗТОК” е официален дилър и сервизен център на всички брави GERDA. Продажба, монтаж, гаранционен и извън гаранционен сервиз.
Частен детектив предлага всякакъв вид детективски услуги - изневери, разследване, издирване, наблюдение и проучване осигурено от професионален детективски екип.
Видеонаблюдение - основни принципи, технологии, новости. Системи за сигурност, видеонаблюдение и охрана.
Информация за системи за видеонаблюдение. Спецификации на камери, платки и всиюко необходимо за изграждането на надеждна система за контрол на достъпа и други.
Пълен инженеринг на системи за пожароизвестяване, СОТ, видеонаблюдение и архивиране през РС.
Водеща лицензирана охранителна фирма на територията Централна Северна България.
Аларми, алармени системи, охрана, видеонаблюдение, пожароизвестяване, СОТ.
Охранителна фирма. Сигурност и охрана.
Специализирано дружество за охрана и сигурност. Физическа охрана. Техническа охрана.
Агенция за Фирмена Сигурност във Варна.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив