Търговия с компютърен хардуер и софтуер.
Услуги в сферата на ИТ. Проектиране, изграждане и поддържане на мултимедийни софтуерни решения.
Услуги в сферата на дизайна. Уеб дизайн - изработване, поддръжка и обновяване на web страници и web сайтове, PHP, MySQL, програмиране на бази от данни, регистрация на домейни.
Услуги в сферата на ИТ. Експертни компютърни услуги , ремонт на компютри, настройка на уиндоус,настройване на windows, поправка на компютри, поправя компютри, компютърна техника,...
Услуги в сферата на ИТ. Проектиране и внедряване на модерни сградни технологии.
Услуги в сферата на ИТ. Услугите на Ителиджънт.
Услуги в сферата на ИТ. Игри, Интернет, компютърни услуги, скенер, плотер, фотореалистичен печат, факс, ксерокс, подвързване и др.
Услуги в сферата на ИТ. Дейността на Декстро Груп ООД е в сферата на финансовите и IT консултации. Фирмата предоставя услуги в сферите на финансовите и IT консултации,...
Услуги в сферата на ИТ. Предлага пълна гама от услуги в областта на комуникационните системи и технологии, защита на информацията и виртуализация.
Услуги в сферата на ИТ. Телекомуникации - даставка, монтаж, изграждане и сервиз на телекомуникационни системи, слаботокови инсталации и мрежи.
Услуги в сферата на ИТ. ITA Network Solutions - Предлага решения в областта на споделения хостинг на крайни клиенти и компании.
Услуги в сферата на ИТ. Дейност в областта на телекомуникациите.
Услуги в сферата на ИТ. ТIptel Ltd. Телекомуникационни услуги. VoIP услуги.
Услуги в сферата на ИТ. Изграждане на успешни бизнес концепции в туристическия бранш. Уеб дизайн.
Услуги в сферата на ИТ. Изграждане на системи за регламентиран достъп на фирмата SKIDATA.
Услуги в сферата на ИТ. Kонсултантски услуги в сферата на Уеб разработките, графичен и Уеб дизайн, Уеб-базирани интерфейси за администриране и поддръжка на сайтове, Интернет...
Услуги в сферата на ИТ. Проектира, изработва , внедрява системи за контрол и визуализация на технологични процеси в промишлеността и разработване на приложен софтуер.
Доставяне на висококачествен, високоскоростен достъп до световната мрежа Интернет.
Предоставя интернет услуги за домашни и фирмени абонати.
Услуги в сферата на ИТ. Курсове по Windows 98/2000/NT/XP, Word 97/2000/XP, Excel97/2000/XP, Internet, CorelDraw 9/10/11, Photoshop 6/7, AutoCad 2000/2002 индивидуално и в групи....
Услуги в сферата на ИТ. Проектиране, изграждане, администриране и поддържане на компютърни мрежи и системи.
Услуги в сферата на ИТ. Уеб-базирана платформа за покупка и управление на онлайн реклама.
Услуги в сферата на ИТ. ИДЖИС-ИСС ЕООД е специализирана в управлението на информацията с акцент върху информационната и комуникационна сигурност.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив