Автобусни превози в страната и до Германия.
Пластмасови каси, еднократни опаковки и шприц форми за тях.
Проектиране, изработване и монтаж на хидравлични и пневматични елементи и системи, машини за дърводобива и дървопреработването.
Дирекна търговия, маркетинг, предприемачество.
Преводи и легализация на документи.
Global Medical Solutions е компания, специализирана в отдаването под наем, лизинга и продажбата на медицинско oборудване, включително и за целите на клинични изпитвания.
BONOIL - Предприятие за преработка на маслодайни култуи, рафиниране, бутилиране и транспорт на растителни масла.
Производител и директен вносител на филтри за вода, хидрофори, помпи за вода, бидета, вентилатори за мъгла, диспенсери без бутилка, омекотители за вода, обратна осмоза, сондажни...
ГеоМакс – сондажни и взривни работи, фойерверки.
ГЕТБИЖУ е специализиран магазин за продажба на ръчно изработени бижута, мъниста и аксесоари за бижута.
Проектиране, изработка, монтаж, демонтаж на надгробни паметници, за Варна, Добрич, и цялата страна, възпоменателни плочи, настилки и облицовки.
Търговия и сервиз на компютри, касови апарати и системи за видеонаблюдение.
ГЕО МАП ЕООД е дружество със седалище в град Елена. Основна дейност на фирмата е геодезически услуги и хотелиерска дейност.
Доставка на стоки и продукти от всеки онлайн магазин в Сащ.
Търговия с авточасти, автомасла, гуми, автосервиз.
Комплексни ремонтни услуги.
Основната дейност на Грийн Ленд ООД е изграждане и ремонт на жилищни и обществени сгради, ведно с окомплектоване на цялата документация на строителния процес, до издаване на...
Горива за горелки. Търговия на горива; Доставка на течни горива; Дизелово гориво за отопление; Гориво за производство; Гориво за земеделие; Гориво за транспортни нужди.
Хидроизолации обшивки с ламарини различни цветове безшевни улуци, заготовки от ламарини, монтаж и направа на покриви, работа на трудно достъпни места, алпинистки услуги - ремонт и...
Био магазин за био продукти.
GESTON е компания специализирана в дейности свързани с биомасата, различните нейни източници, машините за нейнaта преработка и отоплителни уреди за оползотворяването й.
Ние сме архитекти и се занимаваме с всички услуги свързани с проектиране до получаване на строително разрешение.
Цялостна финансово-счетоводна услуга, финансов анализ и бюджетиране.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив