Връзки
Фирма за почистване– kalina 2012, предлага професионално почистване с иновативна технология – парна екстракция. Фирмата предлага, еднократни и абонаментни почиствания за всички свой настоящи и бъдещи клиенти. Професионално почистване с пара се о
Адвокат Тони Тачева е вписана като адвокат в Старозагорската адвокатска колегия през 2002г. Работила е в сферата на наказателното, гражданското, търговското, вещното, семейното и трудовото право.
Адвокатско дружество “Кънчев, Гичева, Марникас и партньори” предоставя висококвалифицирани юридически услуги, правна и консултантска помощ и съдействие по широк спектър от казуси.
„ТИАМО ЛЕКС“ е Правна къща, Длъжностно лице по защита на данни /DPO/, GDPR, бизнес консултации, защита на конкуренцията, недвижими имоти, търговско, вещно, трудово право.
Студио Десижън е лидер в Югозападна България а вече известно и в съседна Македония и Гърция уеб дизайнерско студио.Ние изготваме и рекламираме уеб сайтове на атрактовно ниски цени.
Счетоводни услуги на най-добри цени в София. Гъвкави планове за плащане и абонамент. Индивидуален подход и персонална грижа за всеки клиент.
Адвокат Петров е специалист в сферата на енергийното право.
Предлагаме работа за медицински сестри в Германия при подбрани немски работодатели. Ние ще ви консултираме и помогнем да го осъществите.
Цялостно счетоводно обслужване на фирми. Счетоводни, данъчни и осигурителни консултации.
Отоплителна техника и материали.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив