Връзки
Професионално счетоводно обслужване, данъчно консултиране, финансови анализи, регистрации на фирми и още много други административни услуги
JJ & K е счетоводна кантора, която предлага цялостна гама от счетоводни услуги в гр. София.
Магазин за бани и тоалетни, разнообразна гама от цветове и модели. Нестандартни и дизайнерски бани и тоалетни. Качествена италианска, испанска и българска санитария за Вашата баня и тоалетна. Доказано качество в бранша.
Качество корекност професионализъм на ниски цени.
До 1 час във вашия дом след прието повикване. Нашият квалифициран екип е на ваше разположение 24 часа. За ВИК аварии. Разполагаме с абсолютно богата гама резервни части и сме готови да ви помогнем по всяко време на денонощието.
Техноексперт ООД – гр. Пловдив осъществява технически надзор на стационарни (парни и водогрейни) котли, съдове и съоръжения под налягане, тръбопроводи за пара и гореща вода, газови съоръжения и инсталации и др.
Доходи от наем ATM (банкомат), POS терминали за плащане в търговски обект, виртуални пос терминали за сигурни плащания online.
Националният портал за интелектуалната собственост IPBulgaria.bg е уеб-базирано пространство в България за обмен на актуална информация и осъществяване на дискусии в сферата на интелектуалната собственост.
Isacert Bulgaria е одитираща и сертифицираща организация в Източна Европа, специализирана в оценка на системи за качество и безопасност в хранителната промишленост.
Драги майки и татковци, Създадохме нашият онлайн магазин “Моето дете”, за да ви спестим време и усилия от лутане по магазините, в днешното забързано ежедневие, като доставяме директно в домовете ви красиви и модерни стоки за вашите деца.
Бижута от стъкло, лава, седеф и дърво. Не просто бижута, а изкуство!
Брави Gerda Tytan са единствените брави в света, при които не е установен начин за отключване без ключ. Ако искате да получите най-доброто за парите си допълнителна брава Gerda е това, от което имате нужда. Ние сме оторизиран сервиз и дилър на бра
Нашите хамали разполагат с бусове и камиони с различна товароподемност – от 1.5 до 5 тона, оборудвани с борд, в зависимост от Вашите нужди и обема на товара.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив