Министерство на икономиката и ИАНМСП организират онлайн събитие, посветено на финансовите инструменти в подкрепа на бизнеса

06.10.2020

Министерство на икономиката и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организират онлайн събитие, посветено на финансовите инструменти в подкрепа на бизнеса, поставен в условията на пандемията COVID-19.

Government2Business: Държавата в подкрепа на бизнеса ще се проведе на 6 октомври от 11 часа онлайн и ще представи актуална информация за наличните възможности за финансиране, от които българските предприятия могат да се възползват. 

Събитието ще бъде открито от министъра на икономиката на Р България г-н Лъчезар Борисов и от г-н Бойко Таков, изпълнителен директор на ИАНМСП.

Участници във форума ще бъдат Фонд на фондовете, Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, Българска банка за развитие, Българска агенция за експортно застраховане и Българска фондова борса.

В рамките на събитието зрителите ще могат да задават своите въпроси към представителите на институциите – участници, а в специален панел ще бъде представен и общият проект на ИАНМСП и Фонд на фондовете – МСП съветник – интерактивна онлайн платформа, даваща подробна информация за редица програми за финансиране на малкия и среден бизнес в страната.

Предстои да бъде обявена и разпространена скоро и допълнителна информация относно програма и акценти в събитието. 

Участието в Government2Business: Държавата в подкрепа на бизнеса е напълно безплатно, като се изисква бърза предварителна регистрация на този адрес. След успешно регистриране участниците ще получат имейл с данни за достъп до събитието. 

 

 

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Резултати | Архив