Обновяват материалните бази на 3 учебни заведения в Поморие

20.09.2011 | 10:58
по статията работи: Апостол Апостолов
Общината е удължила срока за отваряне на офертите в обществената поръчка до 30 септември
Обновяват материалните бази на 3 учебни заведения в Поморие

Започва проект за обновяване на образователната инфраструктура в Поморие.

Предвижда се да бъде направена настройка, преустройство, модернизиране, обновяване на сградите и материалните бази на Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов"в гр. Поморие" и две детски градини  - с. Страцин и гр. Ахелой.

Проектът включва: доставка и монтаж на оборудване за вентилация, отопление и климатизация, фотоволтаична и бивалентна слънчева инсталация, както и кухненско оборудване, оборудване за детски площадки и противопожарно оборудване.

Общината е обявила обществена поръчка за изпълнител на 16 август 2011 година, като в момента се удължава срокът за отваряне на офертите до 10 часа на 30 септември.Срокът за получаване на документи за участие е 19 септември. Цената на документацията е 360 лева с ДДС.

Кандидатът трябва да извърши услугата за 90 дни.

Стойността на поръчката се определя в български лева, без включен ДДС и се оферира от участника в ценовата оферта и попълнените от него технически спецификации.

От общината уточняват, че предлаганата от участника цена трябва да е съобразена с финансовия ресурс, който възложителят може да осигури за изпълнение на поръчката и който е посочен в обявлението - 578 887,79 лева, без включен ДДС.

Схемата на плащане предвижда да бъде извършено авансово плащане в размер на 30% от стойността на договора, изплатено в срок до 30 (тридесет) дни след влизане на договора в сила.Междинно плащане не се предвижда. Размерът на окончателното плащане се изчислява като се приспадне авансовото плащане и се извършва в срок до 30 дни след представяне на фактура.

За финансиране на тази обществена поръчка община Поморие използва безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Регионално развитие".

Пълния текст на обществената поръчка може да видите тук .

Повече информация за условията и изискванията към кандидатите и документацията може да видите тук .

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Женевски конвенции
Иванчо влиза в аптеката и започва да изброява на аптекарката: - бинт; - марля; - риванол; - кислородна вода; - лепенки; - обезболяващи; Аптекарката се притеснила и го пита -  - Да не е...
На този ден 20.11   284 г. – Диоклециан става римски император. 1541 г. – Жан Калвин представя теорията си за реформиране на църквата. 1818 г. – Симон Боливар обявява...