Връзки
Първото читалище в Балчик – към 1869 г., под името Съгласие – Напредък. През своята 147 годишна история Балчишкото читалище Паисий Хилендарски има своята завоювана позиция за работа в подкрепа на общността и през годините е спечелило доверието н
Информация за отглеждането на котка вкъщи - съвети, насоки и интересни факти. Болести при котките. Породи котки и техните специфики.
Как да отглеждаме кучето? Информация за породите кучета и още много интересни факти, важни за хората, решили да имат домашен любимец куче.
Простото глаголно сказуемо е съставено само от глагол в някоя от личните форми. Като част от глаголното сказуемо, в състава на което влиза спомагателен глагол, пълнозначния глагол се нарича смислов. Да вземем следния пример с просто сказуемо: -
Местоименията (Pronouns) в английски език са части на речта, които изпълняват роля на съществително, прилагателно или наречие и главната им роля в изречението е на подлог-местоимение, което е вид прост подло
Квалифицирани педагози и медицински сестри се грижат за обучението и възпитанието на децата.
Учебен център City School (Русе) предлага курсове по английски(сертфикати за Кеймбридж), подготовка за FCE, CAE, CPE и TOEFL, румънски, немски и френски език, матури.
Учението на математика при нас е ефективно, защото е с удоволствие и положителна емоция. Метода е чрез сугестопедия и десугестопедия. Всяко едно ниво от курсовете е в рамките на 1 месец. Подходящи за деца от предучилищна възраст до 3 клас.
Лицензиран доставичик на обучение предлага - професионално обучение, езикови курсове и специализирани обучения по ваша заявка. Обученията са за квалификация по професия – с получаване на свидетелство или по част от професия – с удостоверение.
Целодневна детска градина № 28 Карамфилче е построена в район Приморски, квартал Левски (т. нар. Цветен квартал ) в град Варна през 1972г.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив