Връзки
Фирмата професионална помощ при кандидатсването в немски и австрийски университети. Подготовка на документи, информация за различните учебни заведения, кандидатсване за общежития и други.
Школата предлага дистанционно обучение и присъствени курсове по чужди езици.
Образователен център ТАИС, предлага езикови курсове по английски, немски, испански, компютърни курсове, аз мога повече
Фирмата предлага подготвителни курсове за прием след седми клас и кандидат-студентски изпити. Център "Знание" е лицензиран за провеждане не международни изпити по чужди езици.
В център за езиково обучение Логос София можете да се запишете на курс по английски или немски. Компанията е създадена през 1999 година, като в момента е една от водещите в бранша.
Разговаряй свободно на френски език с парижанин в София! С нас Вие имате изключителния шанс да усъвършенствате своя френски език! Заповядайте!
Университетът за национално и световно стопанство е най-старото, най-ав­торитетното и най-голямото висше икономическо училище в България и Югоизточна Европа.
Студентски и младежки програми - Cool Travel България
Частни уроци по химия за кандидат-студенти в МУ-Пловдив и другите Медицински университети в страната. Подготовка на ученици за тест SAT-2 за колежите в Америка, както и за матурите по химия.
Преводаческа къща "Арто" е основана в град Пловдив с амбицията да отговори адекватно на нуждите от преводи на лични и фирмени документи за България и чужбина. Фирмата притежава сключен договор No 1687.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив