Връзки
Студентски и младежки програми - Cool Travel България
Частни уроци по химия за кандидат-студенти в МУ-Пловдив и другите Медицински университети в страната. Подготовка на ученици за тест SAT-2 за колежите в Америка, както и за матурите по химия.
Преводаческа къща "Арто" е основана в град Пловдив с амбицията да отговори адекватно на нуждите от преводи на лични и фирмени документи за България и чужбина. Фирмата притежава сключен договор No 1687.
Студентски бригади сащ, връщане на данъци, образование в чужбина, туризъм, самолетни билети
Провеждане на изследването за психологическа годност е регламентирано в наредба № 36 издадена от министъра на транспорта. психо тестове варна, добрич
Провеждане на курсове за професионално обучение и за повишаване на работната квалификация на работещи и неработещи. Лицензиран към НАПОО за извършване на професионални обучения.
Частна детска градина "Слънчева усмивка" разполага с три обширни помещения за игри и занимания, четири спални, лекарски кабинет, физкултурен салон, кухня със столова и просторен двор. Предлагаме целодневно обучение в малки групи.
Обучение в група или индивидуално обучение по английски, френски, немски, италиански и испански език; провеждане на специализирани курсове на чужд език за професионални цели; подготовка за сертификатни изпити.
Гимназия по земеделие Тодор Рачински - гр. Ген. Тошево, област Добрич. Професионална подготовка, диплома за завършено средно образование.
Онлайн самоучител по английски език за начинаещи българи.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив