Връзки
Онлайн самоучител по английски език за начинаещи българи.
Школата по финанси и счетоводство предлага бутиково обучение, съобразено с потребностите на бизнеса, динамичното ежедневие на съвременния работещ човек и тенденциите в развитието на професионалното обучение.
Пълни решения на задачи по математика, тестове по математика, матура по математика, изпит по математика. Изберете нашите задачи, тестове и пробни изпити вместо уроци по математика.
Кактуси и сукуленти. Видове кактуси. Описание на кактуси. Отглеждане на кактуси. Фотогалерия.
Полезни връзки към сайтове на - банки, висши учебни заведения, доставка на храна, институции, куриери, ресторанти, куриерски услуги, онлайн радио. Седмични, месечни и годишни хороскопи. Фиксинг. Икономически новини. Новини от страната и чужбина.
RockSchool.bg е музикална школа за уроци по китара, бас китара, барабани, пиано, пеене и солфеж. Уроците се провеждат от квалифицирани преподаватели с музикално образование и опит. Преподават се рок, метъл, блус, джаз, поп, фламенко и класика.
Богата гама от курсове в различни области. Електронно, групово, индивидуално, фирмено (на персонал) и по поръчка (бутиково) обучение.
Dox Box е социален уеб сайт за сваляне и споделяне на курсови работи и referati. Хората използват DoxBox за да научат още за приятелите, с които се срещат.
Производство на Интерактивни Терминали (Киоск). Доставка и инсталиране на публични дисплеи. Пълнофункционален мониторинг и управление на киоските и публичните дисплеи, обвързани в единна информационна система.
Колеж "Света София" - гр. Септември предлага професионално обучение в сферата на предприемачеството и туризма.
Школа по български народни танци, народни хора и народни песни "Фолклорика" предлага уроци за начинаещи и напреднали. Курсове за възрастни и деца, уроци в групи и индивидуално в 9 зали в София. Научете с нас най-популярните народни хора и ръченици.
Deutsche Shule е с 20 години традиции. Училището предлага възможността за обучение в лятна детска градина и лятно училище както и предучилище прогимназия начално училище основно училище детска градина с обучение по немски език и английски език.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив