Връзки
Преводаческа къща "Арто" е основана в град Пловдив с амбицията да отговори адекватно на нуждите от преводи на лични и фирмени документи за България и чужбина. Фирмата притежава сключен договор No 1687.
Студентски бригади сащ, връщане на данъци, образование в чужбина, туризъм, самолетни билети
Провеждане на изследването за психологическа годност е регламентирано в наредба № 36 издадена от министъра на транспорта. психо тестове варна, добрич
Провеждане на курсове за професионално обучение и за повишаване на работната квалификация на работещи и неработещи. Лицензиран към НАПОО за извършване на професионални обучения.
Частна детска градина "Слънчева усмивка" разполага с три обширни помещения за игри и занимания, четири спални, лекарски кабинет, физкултурен салон, кухня със столова и просторен двор. Предлагаме целодневно обучение в малки групи.
Обучение в група или индивидуално обучение по английски, френски, немски, италиански и испански език; провеждане на специализирани курсове на чужд език за професионални цели; подготовка за сертификатни изпити.
Гимназия по земеделие Тодор Рачински - гр. Ген. Тошево, област Добрич. Професионална подготовка, диплома за завършено средно образование.
Онлайн самоучител по английски език за начинаещи българи.
Школата по финанси и счетоводство предлага бутиково обучение, съобразено с потребностите на бизнеса, динамичното ежедневие на съвременния работещ човек и тенденциите в развитието на професионалното обучение.
Пълни решения на задачи по математика, тестове по математика, матура по математика, изпит по математика. Изберете нашите задачи, тестове и пробни изпити вместо уроци по математика.
Кактуси и сукуленти. Видове кактуси. Описание на кактуси. Отглеждане на кактуси. Фотогалерия.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив