Връзки
Искате помощ за явяване на кандидат студентски изпит разгледайте на този уеб адрес? Учебен център Хоризонти предлага помощ за училище и организира курсове за матури.
Курсовете по английски език в International House Sofia се водят от висококвалифицирани англо-говорящи преподаватели с богат опит в обучението на деца и възрастни по цял свят.
Промоционална цена за текущия месец. Автомобил Toyota Corolla Verso – висок, с добра видимост. Качествено обучение - висока успеваемост – разумни цени. Тел.: 0877/101 601; 0888/30 68 13; 0895/111 460
Частно Училище Увекинд насърчава и създава мислещи, отговорни и балансирани млади хора, отдадени на ученето и вдъхновени от предизвикателствата на постоянно променящия се глобален свят.
Всичко за водата по света. Спа - здраве чрез водата
Професионални инструктори за обучение на бъдещи шофьори. Практическа и теоретична подготовка в удобно за Вас време и метод, който ще Ви допадне. Шофирайте с удоволствие, увереност и сигурност!
Уроци по рисуване за деца след седми клас и за кандидатстуденти. Преподаване спрямо специфичните изисквания на всяко учебно заведение, за което ще се кандидатства. Уроците по рисуване се провеждат в София и са с цена 10 лева на час. Заповядайте на нашия с
Сайтът предлага задачи и решения по математика за 4 до 7 клас. Задачите са с подробни решения. Ако ви затруднява някоя задача, може да я качите в сайта и ние ще ви изпратим решението.
БГ Учебник е борса за нови и употребявани учебници, която предлага бърз и лесен достъп на своите клиенти до необходимите им четива. Борсата изкупува употребявани учебници и в същото време продава, както стари, така и нови. София, Люлин 3
Езиков център VISTA ACADEMY - КУРСОВЕ по Английски, Немски, Испански и Италиански език за гимназисти, студенти и възрастни. Индивидуално и групово обучение. Работа с висококвалифицирани преподаватели в малки групи. ПРОМОЦИИ и ДОСТЪПНИ цени!!!
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив