Връзки
В английски език, най-често именно глагола е ключовата основа, около която се изгражда изречението. Това е причината глаголите да се подчинянат на сложни езикови правила на граматиката и да имат голям брой форми за различни сл
Център за професионално обучение "Хармония" провежда платено езикови курсове , професионално обучение по специалности ,обучение с ваучери по програмата "Аз мога повече" и онлайн обучение към различни курсове.
Платформа за онлайн обучение - частни уроци и курсове по математика, български език и други.
Учебен Център Рая предлага на клиентите си висококачествено, гъвкаво и ефективно обучение по математика, БЕЛ, английски, немски, испански и руски език
Курсове по програмиране с Java, PHP/MySQL, C/C++, C# и други; Софтуерно тестване; чужди зици; маркетинг и реклама; Corel DRAW; Photoshop; Illustrator; и други.
* Дигитален, офсетов и широкоформатен печат в модерна печатна база * Печат на сувенири и тениски * Лицензирани курсове по графичен и рекламен дизайн * Екип от графични дизайнери
ЦПО Изоблок е одобрен доставчик на обучение по оперативна програма за социално развитие Аз мога повече. Организира и предлага курсове по английски език, немски език, оперативно счетоводство, икономика и мениджмънт, готварство и други.
Курс по френски език и частни уроци по разговорен френски език с французин в София.
Школата предлага дистанционно обучение и присъствени курсове по чужди езици.
Образователен център ТАИС, предлага езикови курсове по английски, немски, испански, компютърни курсове, аз мога повече
Фирмата предлага подготвителни курсове за прием след седми клас и кандидат-студентски изпити. Център "Знание" е лицензиран за провеждане не международни изпити по чужди езици.
В център за езиково обучение Логос София можете да се запишете на курс по английски или немски. Компанията е създадена през 1999 година, като в момента е една от водещите в бранша.
Разговаряй свободно на френски език с парижанин в София! С нас Вие имате изключителния шанс да усъвършенствате своя френски език! Заповядайте!
Студентски и младежки програми - Cool Travel България
Частни уроци по химия за кандидат-студенти в МУ-Пловдив и другите Медицински университети в страната. Подготовка на ученици за тест SAT-2 за колежите в Америка, както и за матурите по химия.
Преводаческа къща "Арто" е основана в град Пловдив с амбицията да отговори адекватно на нуждите от преводи на лични и фирмени документи за България и чужбина. Фирмата притежава сключен договор No 1687.
Провеждане на изследването за психологическа годност е регламентирано в наредба № 36 издадена от министъра на транспорта. психо тестове варна, добрич
Провеждане на курсове за професионално обучение и за повишаване на работната квалификация на работещи и неработещи. Лицензиран към НАПОО за извършване на професионални обучения.
Обучение в група или индивидуално обучение по английски, френски, немски, италиански и испански език; провеждане на специализирани курсове на чужд език за професионални цели; подготовка за сертификатни изпити.
Онлайн самоучител по английски език за начинаещи българи.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив