Връзки
Школата по финанси и счетоводство предлага бутиково обучение, съобразено с потребностите на бизнеса, динамичното ежедневие на съвременния работещ човек и тенденциите в развитието на професионалното обучение.
Пълни решения на задачи по математика, тестове по математика, матура по математика, изпит по математика. Изберете нашите задачи, тестове и пробни изпити вместо уроци по математика.
RockSchool.bg е музикална школа за уроци по китара, бас китара, барабани, пиано, пеене и солфеж. Уроците се провеждат от квалифицирани преподаватели с музикално образование и опит. Преподават се рок, метъл, блус, джаз, поп, фламенко и класика.
Богата гама от курсове в различни области. Електронно, групово, индивидуално, фирмено (на персонал) и по поръчка (бутиково) обучение.
Искате помощ за явяване на кандидат студентски изпит разгледайте на този уеб адрес? Учебен център Хоризонти предлага помощ за училище и организира курсове за матури.
Курсовете по английски език в International House Sofia се водят от висококвалифицирани англо-говорящи преподаватели с богат опит в обучението на деца и възрастни по цял свят.
Промоционална цена за текущия месец. Автомобил Toyota Corolla Verso – висок, с добра видимост. Качествено обучение - висока успеваемост – разумни цени. Тел.: 0877/101 601; 0888/30 68 13; 0895/111 460
Професионални инструктори за обучение на бъдещи шофьори. Практическа и теоретична подготовка в удобно за Вас време и метод, който ще Ви допадне. Шофирайте с удоволствие, увереност и сигурност!
Уроци по рисуване за деца след седми клас и за кандидатстуденти. Преподаване спрямо специфичните изисквания на всяко учебно заведение, за което ще се кандидатства. Уроците по рисуване се провеждат в София и са с цена 10 лева на час. Заповядайте на нашия с
Езиков център VISTA ACADEMY - КУРСОВЕ по Английски, Немски, Испански и Италиански език за гимназисти, студенти и възрастни. Индивидуално и групово обучение. Работа с висококвалифицирани преподаватели в малки групи. ПРОМОЦИИ и ДОСТЪПНИ цени!!!
Здравейте, казвам се Адриана Даганова. Това, което обичам и умея да правя е да захласвам малчуганите по най-разпространения и говорим в световен мащаб език – английският. Заниманията ми с деца на възраст от 6 до 12 години продължават повече от четири год
Летните езикови ваканции и курсове за възрастни и деца на Sprachcaffe - научете език в чужбина, забавлявайте се, срещнете се с нови хора! Избор на езиков курс или лятна езикова ваканция на осем езика (английски, френски, испански, италиански, немски и др.
Тук можете да намерите интересна информация свързана с немския език – как да го изучавате и къде да откриете курсове, които да Ви бъдат от полза.
Целогодишно езиково обучение за деца и възрастни - индивидуално и групово.
Правила в българският език, които ще Ви помогнат за успешна матура.
Информация за френския език, особености и идеи за това как да го научим с или без курсове.
Специализирани консултации за родители, логопед, обучение и подготовка за матури и изпити.
Курсове по английски език на различни нива: Cambridge сертификати, SAT I, Toefl iBT в интернет вариант, езикови нива A1-C1, IELTS, New HeadWay.
Дружество "Наука и Знание" град Пловдив предлага езикови курсове и професионално обучение. Курсове по английски и немски език, компютри и други.
Eзикови ваканции в чужбина, eзикови курсове и ваканции в чужбина по английски, немски, испански, френски, италиански, руски, полски, арабски, японски, китайски, ученически езикови ваканции, стаж в чужбина и др.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив