Връзки
Производство на тенти, сенници, покривала, брезент, ветроупорни завеси, навеси, шатри, чадъри, шезлонги, газебо, тир покривала
Ръчна изработка на плетени бижута макраме и на една кука, бижута от вълна,кожени бижута, плетени чанти, плетени шапки, уникати от текстил-арт чанти, арт шапки, авторски дрехи, сувенири, мартеници ръчно плетени и от вълна, арт подаръци.
Пътни знаци от ПСТ Холдинг АД. Производство и монтаж на пътни знаци, светофари и съоръжения за безопасност на движението. Изграждане и поддържане на модерни транспортни системи.
Комплексно обзавеждане за дома и офиса. Мебели по поръчка от производител.
Производство на офис мебели.
Интер Машинекс ООД произвежда и продава дървесни еко пелети в страната и чужбина.
Производство на мека мебел за всекидневна, спалня, кухня, трапезария, хол, градинска мебел - по поръчка на клиента. Произвеждаме също и мека мебел за хотели, обществени сгради и ресторанти. тапицерски услуги.
Производство на керамични съдове за цветя - саксии, кашпи, вази и други съдове за декорация.
Q4 Packaging System е средна по размер компания, посветена на постоянно търсене на най-добрите и най-иновативни решения за гъвкави опаковки и опаковъчни материали за ХВП и фармацията.
Спално бельо за дома и хотела. Ушиване на чаршафи, калъфки, пликове за юргани и одеяла, олекотени завивки, кувертюри и шалтета за легла и други. Шивашки услуги за спално бельо и готови спални комплекти.
Производство на работно облекло.
Предложи
корпоративна публикация
Категории
Резултати | Архив