Връзки
Фирма Бенедико проектира и произвежда дизайнерски осветителни тела за декоративно интериорно осветление - тавански, висящи, подови, настолни и стенни лампи.
Щори, тенти, комарници и дограма.При 100% предплащане, получавате 5% отстъпка от стойността на продуктите!
ГОЛЯМ МАГАЗИН ЗА ТЕНИСКИ ЗА ВСЕКИ ВКУС
Мебели Куванджиев произвежда обзавеждане за кухни, спални, детски стаи, офис мебели и врати.
„Марвик Енерджи” се занимава основно с производството на дървени въглища. Използваните инсталации в новия ни цех в Троян са екологично чисти, а съвременната технология за карбонизиране на ретортен начин на твърда широколистна дървесина – безотпа
Фирма Термопроект ЕООД е символ на иновация и ефективност. Ние сме сред лидерите в изграждането и инсталирането на климатични, отоплителни и вентилационни системи в домашна и фирмена среда.
Производител на масивен паркет Орех,Дъб,Череша, маси от масив и мебели
“Витал” ООД работи от 1995 г. Производственото предприятие се намира в промишлената зона на гр. Първомай. Тя е един от най-големите производители на сосове и лимонов сок у нас. Търсени на пазара са също и нейните кетчуп и горчица. Сертифицирана
MEO Buttons е динамична и млада компания, успешно развиваща се в България. Специализирани сме в производството и дистрибуцията широка гама копчета и текстилни аксесоари и основно полиестерни, седефени, корозо копчета, копчета от рог и др.
Производство на мебели и аксесоари от ковано желязо. Врати, огради, парапети. Изграждане на метални конструкции. Ремонт и направа на ресори. Производство на селскостопански инвентар за малогабаритна техника.
Фабрика за производство на корпусна и мека мебел - град Ямбол. Мебелите могат да бъдат закупени от магазините на дистрибуторската мрежа. Поръчки през сайта, по телефон и в магазините.
Предложи
корпоративна публикация
Категории
Резултати | Архив