Работа в чужбина от Аts Workforce International

Аts Workforce
Име на фирма: Аts Workforce
Подател: Георги Манов
Адрес: Варна, ул. Мусала 4
Email: office@atsworkforce.bg
Телефон: +359/ 88/265 19 65
Уеб сайт: http://www.atsworkforce.bg/
Facebook: https://www.facebook.com/atsworkforce

ATS Workforce Intl. е признат партньор с добра репутация сред редица чуждестранни компании в сферата на временната заетост и набирането на персонал.

Малкият ни сплотен екип от професионалисти поддържа добри отношения с работодатели и работници, тъй като това, което предлагаме е качествено обслужване и квалифицирана работна ръка от България. Намерилите работа чрез нас кадри са мотивирани и способни. Регистрираните в базата ни данни са готови да откликнат в кратки срокове (в зависимост от направените взаимни споразумения) на покана за работа в чужбина.

Ако търсите работа в чужбина и сте готови да подходите с необходимите коректност, точност и желание за работа не се бавете повече – свържете се с нас!

Стараем се да създаваме и поддържаме партньорства с малки, средни по размер и големи компании, опериращи в най-разнообразни бизнес полета. Сред исландските компании сме особено добре познати.

Разполагаме със значително повече квалифицирани лица, търсещи работа в сравнение с много други компании от бранша, а комисионните, които изискваме са значително по-ниски.

Не би Ви струвало абсолютно нищо да регистрирате своето CV чрез уеб-формулярът ни, но би могло да Ви спести много!

 

Предложи
корпоративна публикация
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Женевски конвенции
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
Иванчо влиза в аптеката и започва да изброява на аптекарката: - бинт; - марля; - риванол; - кислородна вода; - лепенки; - обезболяващи; Аптекарката се притеснила и го пита -  - Да не е...
На този ден 17.10   1448 г. – Започва Косовската битка – сражение между войските на унгарския управител Янош Хуняди и османския султан Мурад II, състояло се на Косово поле. 1483...