Връзки
Реклама в интернет социални медии
Stars media е фирма занимаваща се с фото и видео заснемане, графичен дизайн, печатна; интериорна и екстериорна реклама
Блог за Google Analytics, SEO оптимизация, Google Adwords и други полезни неща.
Obqvi.bg е сайт за безплатно публикуване на малки частни обяви от България. Национален портал за безплатни обяви за имоти, обяви за работа, обяви за автомобили, обяви за кучета, обяви за домашни любимци.
Лого дизайн и изработка на корпоративна идентичност. Creoworx се стреми да предложи уникално визия и съдържание за вашият бизнес.
Lvh media - надпокривни конструкции, калканни реклами и мегабордове за една успешна имиджова рекламна кампания на вашия бизнес. Мегабордове позиционирани в едни от най-натоварените кръстовища и оживени места.
Разполагаме със собствена печатна база и съвременна дигитална машина dc-252. Предлагаме изработка и печат на разнообразни рекламни материали - визитни картички и джобни календарчета - богат асортимент от ефектни хартии и картони.
Офсетов печат
Фейсбук новини - бизнес, сигурност, проучвания, приложения, игри, снимки, конкурси, маркетинг и реклама в социални мрежи.
Дизайн студио CvetenDesign е профилирано в разработването на дизайнерски решения в областта на графичния, интериорния и продуктов дизайн.
При нас можете да закупите и наемете билборд или рекламна площ из пътната мрежа на страната, както и по оживените улици в по-големите населени места. Фирмата поема организацията по изработката и отпечатването на визиите, техния монтаж и демонтаж.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив