Връзки
Асфалтиране на малки и големи площи. Доставка на асфалт. Полагане на асфалтова настилка. Ремонт на пътища и улици. Паваж. Фугиране на пукнатини. Изкопи. Насипи. Техника под наем - 0877063232 www.stanilov.alle.bg
В DIS Market, ще намерите високо качествени маркучи за гр.Варна и цялата страна. Богат избор, постоянни складови наличности, добри цени, компетентно обслужване , прецизна работа и бърз сервиз.
Фирма за почистване– kalina 2012, предлага професионално почистване с иновативна технология – парна екстракция. Фирмата предлага, еднократни и абонаментни почиствания за всички свой настоящи и бъдещи клиенти. Професионално почистване с пара се о
Щарк ООД се занимава с прозиводство на разсади, дестилация и търговия на етерични масла.
САТО е фирма за рециклиране на тонер касети, продажба на съвместими такива, сервиз на принтери и МФУ и продажба на офис консумативи
„Марвик Енерджи” се занимава основно с производството на дървени въглища. Използваните инсталации в новия ни цех в Троян са екологично чисти, а съвременната технология за карбонизиране на ретортен начин на твърда широколистна дървесина – безотпа
Фирма Термопроект ЕООД е символ на иновация и ефективност. Ние сме сред лидерите в изграждането и инсталирането на климатични, отоплителни и вентилационни системи в домашна и фирмена среда.
Химснаб Наири предлага голямо разнообразие от промишлени химикали. Химснаб Наири има възможност за бързи доставки в цялата страна.
Пътни знаци от ПСТ Холдинг АД. Производство и монтаж на пътни знаци, светофари и съоръжения за безопасност на движението. Изграждане и поддържане на модерни транспортни системи.
Интер Машинекс ООД произвежда и продава дървесни еко пелети в страната и чужбина.
Q4 Packaging System е средна по размер компания, посветена на постоянно търсене на най-добрите и най-иновативни решения за гъвкави опаковки и опаковъчни материали за ХВП и фармацията.
При инвестиция във фотоволтаична електроцентрала препоръчваме извършване на предпроектно проучване, включващо технически и икономически анализ на целесъобразността и обосновка на проекта за изграждане на фотоволтаична централа.
Преработка и добив на скално-облицовъчни материали с цепена повърхност - Гнайс Глория.
Материали за мебелната и дървообработваща промишленост.
Произвадство и търговия на подови настилки от масив.
Производство на електро енергия от възобновяеми енергийни източници.
Производство на бели сажди - активен силициев двуокис и течно водно стъкло.
Производител на екологични горива и алтернативни такива.
Портал за природосъобразни проекти и разработки за биологично селско стопанство.
Производство и продажба на мрамор и гранит, и внос на известни и редки каменни материали.
Предложи
корпоративна публикация
Категории
Резултати | Архив