Българо-индонезийски бизнес форум ще се проведе на 16 септември

16.09.2019

На 16 септември 2019 г. от 10.00 ч. в хотел Балкан, гр. София ще се проведе Българо–индонезийски бизнес форум с участието на министъра на външните работи на Република Индонезия Н.Пр. г-жа Ретно Марсуди.

Събитието се организира от Българската търговско-промишлена палата съвместно с Индонезийската търговско-промишлена палата и Посолството на Република Индонезия в София.

Индонезия е една от най-богатите на природни ресурси страни в света. Индонезийският износ се състои основно от газ, нефт, електрически уреди, дървесина, текстил и каучук, а вносът включва машини и оборудване, химически продукти, горива и храни. По време на мероприятието Министър Марсуди ще бъде придружена от бизнес делегация, представляваща секторите: минно дело, информационни технологии, енергетика, търговия, хранително-вкусова промишленост – производство и търговия на палмово масло, кафе, чай, и др.

Желаещите за участие в бизнес форума следва да заявят своя интерес в срок до 13 септември 2019 /петък/ като изпратят попълнена приложената регистрационна форма на e-mail: m.markova@bcci.bg.

Участието във форума е безплатно. Работен език: английски.

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив