Уебинар „Силата на дигиталния маркетинг срещу кризата“

09.07.2020

Поредното издание на серията уебинари на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия SMEs Webinars в партньорство със SoftUni Digital ще представи темата за възможностите, които дигиталният маркетинг дава в борбата с икономическите последици от пандемията COVID-19.

Събитието „Силата на дигиталния маркетинг срещу кризата“ ще се проведе на 9 юли от 15.00 часа, а темата ще бъде представена от експертите с дългогодишен опит в дигиталния маркетинг Милена Димова и Елена Кожухарова от агенция Digital Point.

В рамките на един час двете дами ще разкажат подробно за същността и предимствата на дигиталния маркетинг, за промените в сферата у нас след COVID-19, като също така ще представят добри практики и примери от работата им с големи български и чуждестранни компании и ще дадат повече информация за новите тенденции, за които родните компании трябва да се подготвят. „Силата на дигиталния маркетинг срещу кризата“ ще представи и успешни дигитални кампании от последните месеци.

 

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Резултати | Архив