„Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти“

01.12.2020

„Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти“ ще се проведе изцяло онлайн на 1 декември

Обявеният кариерен форум за 26 ноември в УНСС се отменя заради мерките срещу разпространението на COVID-19!

Екипът на  JobTiger вече е готов с организацията по преминаването на 11-ия ежегоден форум „Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти“ от присъствен и онлайн формат в изцяло виртуално събитие.

Последното кариерно събитие за годината ще се проведе изцяло онлайн на 1 декември от 11 до 17 ч. на платформата Brazen Technologies.

Най-важна е безопасността на всички участници в изложенията и следвайки заповед  № РД-01-651/11.11.2020 г. на МЗ (в частта ѝ за преустановяване на присъствения учебен процес във висшите училища до края на месец ноември), екипът на JobTiger уведомява=, че обявеното за  26 ноември в УНСС издание на кариерния форум няма да може да се проведе на живо.

Десетките водещи фирми, които в момента активно търсят кадри в областта на икономиката, финансите, маркетинга, човешките ресурси и обслужването на клиенти, ще могат да се срещнат с всички интересуващи се от предложенията им кандидати онлайн. Виртуалният форум отново ще се осъществи на Brazen Technologies -  платформа №1 за онлайн кариерни форуми в света. Само през тази година пионерът в кариерните събития у нас JobTiger проведе три успешни виртуални форума, използвайки именно платформата на Brazen Technologies. Обратната връзка от участниците в онлайн форматите сочи, че работата с платформата е лесна и интуитивна, а създадените контакти са ползотворни и, което в момента е много важно – 100% безопасни!

Ако търсите стаж или работа в областта на икономиката, финансите, маркетинга, човешките ресурси и обслужването на клиенти, можете да участвате във форума на 1 декември от всяка точка на света. Необходими са ви само устройство с добра интернет връзка и напълно безплатна предварителна регистрация на този линк.

Като кандидати, търсещи работа или стаж, можете да посетите виртуалния щанд на всяка компания, която ви интересува. Напомняме, че вече има възможност и самите работодатели да се свържат с вас, ако им допадне CV-то и краткото представяне на вашите умения в профила ви. Профилът се създава, само в няколко лесни и бързи стъпки, когато се регистрирате за участие във форума.

Ако искате да научите повече за фирмите участници, както и как да се превърнете в открояващ се сред множеството кандидат – посетете сайта на събитието: www.economy.careerdays.bg

За допълнителна информация и връзка с организаторите от JobTiger  – тел: +359 2 491 80 24, +359 88 408 6003 и имейл events@jobtiger.bg

 

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Резултати | Архив