"София Тех Парк" и SMEs Webinars организират уебинар „След утрешния ден“ с участието на Момчил Василев от Endeavor

10.04.2020

"София Тех Парк" и SMEs Webinars организират уебинар на тема „След утрешния ден“ с участието на Момчил Василев, изпълнителен директор на глобалната предприемаческа мрежа Endeavor за България. 

Как ще изглежда светът след края на глобалната криза с разпространението на Covid-19? Какви са предизвикателствата и перспективите през малките и средните предприятия, пред страртиращия бизнес? Как компаниите биха могли да се справят с кризата и да извлекат полза от нея? Какви мерки трябва да предприеме държавата, за да подпомогне малките и средните предприятия и ще има ли финансови лостове за това? Как ще реагират националните и международни фондове за рискови и дялови капитали? Кризата с коронавируса – краят на едно начало, начало на един край или ново начало? 

В рамките на един час Момчил Василев ще даде неговата гледна точка как компаниите да се опитат да вземат оптимално по-добри решения за своя бизнес, както и как да адаптират бизнес моделите си в условията на криза. Те ще имат възможност и да зададат своите въпроси към Момчил Василев, както и към изпълнителния директор на ИАНМСП Бойко Таков, изпълнителния директор на "София Тех Парк" Тодор Младенов и към зам.-председателя на УС на научно-технологичния парк Натанаил Стефанов, който е част от Българската стартъп асоциация BESCO. 

Инициативата на "София Тех Парк", Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и „Ендевор България“ цели да предостави актуална информация на компаниите и да им даде възможност да получат отговори на техните въпроси.

Това е първият уебинар, в който "София Тех Парк" е инициатор и съорганизатор. Той е в рамките на инициативата на научно-технологичния парк „Дерзай“, която е насочена към активните млади хора, новатори, предприемачи, учени, студенти, ученици. „Дерзай“ ще продължи да представя и през следващите седмици различни гледни точки и мнения по отношение на предизвикателствата, породени от кризата, която завладя света през последните месеци, както и ще се опита да посочи примери за добри практики и да предостави съвети от експерти. 

SMEs Webinars са серия онлайн семинари, организирани от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, целящи да запознаят българския бизнес с дигиталните инструменти за промоция, маркетинг, управление и анализ, както и да развият презентационните и стратегическите умения на служителите на всички нива в компаниите.  

Предходните издания на SMEs Webinars представиха темите за успешните техники за увеличаване на продажбите, развитие и внедряване на иновации, киберсигурност, комуникации и управление на бизнес в условията на криза. Близо 2000 представители на българския бизнес взеха участие в онлайн семинарите, в които лектори бяха водещи бизнес експерти и представители на академичната общност в страната. 

Момчил Василев

Той има над 25 години професионален опит в управлението и бизнес развитието в различни индустрии. Момчил Василев е съосновател и съсобственик на създадената през 2011 г. био-технологична компания "Провити", фокусирана в разработването на пробиотични продукти. От 2011 г. до декември 2016 г. е вицепрезидент "Корпоративно развитие" в инвестиционната група VIA Group. Преди това в продължение на 17 години е част от екипа на PricewaterhouseCoopers, ръководещ проекти в областта на одита, сливанията и придобивания, и организационно преструктуриране, достигайки до позицията „Старши мениджър“. Завършил е магистърска степен в областта на икономиката в УНСС, както и програмата по предприемачество в Харвардския университет в Масачузетс. Член е на Асоциацията на дипломираните сертифицирани счетоводители (ACCA). 

Дата:10.04.2020

Час: 17.00-18.00

Как: Регистрацията за събитието е безплатна. За да заявите своето участие, моля следвайте линка: https://event.webinarjam.com/register/5/7vx3xhy

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Резултати | Архив