Връзки
Сиракова стил - производител на българска дамска конфекция, макси мода на страхотни цени, продажба на едро и дребно.
Ръчна изработка на плетени бижута макраме и на една кука, бижута от вълна,кожени бижута, плетени чанти, плетени шапки, уникати от текстил-арт чанти, арт шапки, авторски дрехи, сувенири, мартеници ръчно плетени и от вълна, арт подаръци.
Спално бельо за дома и хотела. Ушиване на чаршафи, калъфки, пликове за юргани и одеяла, олекотени завивки, кувертюри и шалтета за легла и други. Шивашки услуги за спално бельо и готови спални комплекти.
Производство на работно облекло.
Онлайн магазинът за спортни екипи и футболни екипи по ваш дизайн. Tenevsport извършва продажба и производство качествено на спортна екипировка.
В онлайн магазин на Антис Индъстрис ООД за работно облекло, работни обувки, униформи и рекламно облекло може да купите работен гащеризон, работен полугащеризон, якета, елечета, панталони, рекламни тениски и др.
Предлагаме изработка на работно облекло, работни дрехи, униформено облекло, хотелско оборудване, ресторантско оборудване, рекламни облекла. Фирмата предлага и изработка на машинна бродерия.
Онлайн магазин за бутикови дрехи Caramella fashion
Изработка на художествени изделия от текстил, уникални плетени бижута ръчна изработка,накити от кожа, етно бижута, дрехи авторски дизайн, арт чанти и арт шапки в комбинация с плетиво и кожа.
Български производител на висококачествени копчета и катарами от полиамид. Изделията се изработват от пластмаса с много високи технологични показатели.
Тони 58 предлага олекотени завивки, възглавници, спално бельо,пердета,хавлии и хавиени изделия. Произвежда дунапренови и силиконови възглавници, детски и бебешки комплекти.
ТПК "БАЛКАН", град Априлци, област Ловешка, произвежда прекрасни китеници, битови черги, кардирани вълнени одеала.
Каталог за чанти, дамски чанти, мъжки чанти, чанти за лаптопи, куфари, плажни чанти, раници и сакове, портфейли, колани и др.
Обувки Angel - Естествено усещане за лукс, комфорт и грижа за вашите крака.
Производство и търговия на бельо и конфекция.
Производство на спортно-елегантни облекла.
Производител на мъжко, дамско и детско бельо.
Производство на работно облекло, знамена, тениски, бебешко облекло и други.
Доставката на официални и спортни панталони и сака за европейския пазар.
Ръчна изработка на всякакъв вид аксесоари и украси за обувки, чанти и облекло.
Предложи
корпоративна публикация
Категории
Резултати | Архив