Връзки
„Дарби” е една от водещите консултантски къщи за образование в България и чужбина и е изградила партньорства с най-реномираните университети и колежи за професионално обучение в чужбина.
Асфалтиране на малки и големи площи. Доставка на асфалт. Полагане на асфалтова настилка. Ремонт на пътища и улици. Паваж. Фугиране на пукнатини. Изкопи. Насипи. Техника под наем - 0877063232 www.stanilov.alle.bg
Катедра "Икономика и управление" - Миннотехнологичен факултет на Минно-геоложки университет "Св. Иван Рилски" в град София.
САТО е фирма за рециклиране на тонер касети, продажба на съвместими такива, сервиз на принтери и МФУ и продажба на офис консумативи
Фирмата професионална помощ при кандидатсването в немски и австрийски университети. Подготовка на документи, информация за различните учебни заведения, кандидатсване за общежития и други.
Университетът за национално и световно стопанство е най-старото, най-ав­торитетното и най-голямото висше икономическо училище в България и Югоизточна Европа.
Полезни връзки към сайтове на - банки, висши учебни заведения, доставка на храна, институции, куриери, ресторанти, куриерски услуги, онлайн радио. Седмични, месечни и годишни хороскопи. Фиксинг. Икономически новини. Новини от страната и чужбина.
Производство на Интерактивни Терминали (Киоск). Доставка и инсталиране на публични дисплеи. Пълнофункционален мониторинг и управление на киоските и публичните дисплеи, обвързани в единна информационна система.
Колеж "Света София" - гр. Септември предлага професионално обучение в сферата на предприемачеството и туризма.
Колеж Св. Ариадна преглада образование в различни специалности, свързани с туризма, мениджмънта, дизайна и компютърните технологии.
Студентски компас прави кандидатстването за следване в чужбина много по-лесно, възможности за Германия, Австрия, Испания, Франция, Холандия и скандинавските страни.
MBA Master of Business Administration – Management for Central and Eastern Europe – European University Viadrina, Germany.
Индивидуални срещи с най-добрите MBA университети - София.
Всички ВУЗОВЕ и университети в България разпределени по градове. Информацията е от акредитационните комисии и МОН/МОМН/.
Списък на университетите в България, подреден по градове и категории.
Информация за висшето образование, професионалната квалификация, езиково обучение.
Висше училище в Пловдив.
Департамент за информация и повишаване квалификацията на учителите-Стара Загора.
Студентски Съвет - ТУ Габрово
Информация за специалността на Софийски университет.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив