Сервиз на инструменти и професионални машини.
Доставка, монтаж и сервиз на асансьорни уредби - български и вносни, ескалатори, въжени линии и ски влекове.
Разработка и производство на съвременни системи за оборудване на бензиностанции.
Абразивно почистване (пясъкоструй, бластиране) на метални конструкции по БДС, боядисване със световно известни марки бои, производство на апарати за абразивно почистване, сервизна...
Проучване, проектиране, защита на проектите, строителство, изработване и доставка на машини и съоръжения, монтаж и наладка на пречиствателни станции за кланици, мандри,...
Проектиране, изработка и монтаж на хидравлични агрегати и машини.
Пречистване на природни води. Оборудване на пречиствателни станции и плувни басейни. Хидрофорни инсталации.
Комплексна инженерингова дейност.
Инженерингова дейност в машиностроенето и помпостроенето. Производство и ремонт на специални помпи.
Доставка и монтаж на топлотехническо оборудване, котли за пара и вода.
Проектиране, производство, инженеринг и сервиз на опаковъчна техника, машини и съоръжения за хранителната, фармацевтичната и химическата промишленост.
Инженерингова дейност в областта на проектиране и изграждане инсталации за преработка на инертни материали, нестандартни машини и технологии.
Комплексно проектиране, доставка, монтаж и сервиз на оранжерии, технологично оборудване, съоръжения и инсталации. Консултации, експертизи, оферти, научно-техническа информация.
Производство, монтаж и ремонт на енергийни съоръжения.
Проектиране и производство на машини, инструментална екипировка, шприц форми и шанци; прецизни пресформи; инженеринг и търговска дейност; разработване на техническа документация.
Изследване, проектиране, производство и доставка "до ключ" на апаратура, инсталации и промишлени технологични линии за прахово покритие и емайлиране; търговия с прахови бои;...
Производство на заваръчни трансформатори, заваръчни токоизправители, зарядни и зарядно-стартови устройства. Гаранционен и извънгаранционен сервиз.
Инженеринг, проектиране, доставка на комплексни обекти и единични машини за химическата промишленост.
Проучване, маркетинг, рецензия на проекти. Проектиране, изработване и монтаж на технологични и други машини и съоръжения в промишлеността; сервизна, ремонтна и консултантска...
Обединява специализираните дейности в електромашиностроителния бизнес, изпълнявани от Електроимпекс АД и Машиноекспорт АД.
Предлага машини за масово производство, съоражения и роботи.
Производство и сервиз на газировъчно-бутилиращи машини, водно-електромагнитни потопяеми помпи.
Технологии за рехабилитация на машини и съоръжения чрез полимерни материали.
Предложи
корпоративна публикация
Категории
Резултати | Архив