Ремонт и производство на пътностоителна механизация и средства осигуряващи безопасността на движението, резервни части и нестандартно оборудване, леярна дейност, сервиз,...
Производство и ремонт на резервоари, цистерни, съдове под налягане, строителство на жилищни сгради по конформ технология, тръбни заваръчни телове и др.
Ремонт, подръжка, реконструкция и модернизация на механооборудване, хидравлични системи, подемнотранспортни машини и съоръжения.
Научно-производствена, проектантска и инженерингова дейност в областта на промишленото производство. Производство на нестандартно оборудване и резервни части за текстилната...
Извършва инженерингова дейност, доставка на оборудване за енергетиката и металургията от Германия.
Фирмата извършва строително - монтажна дейност на тежко минно оборудване за открити рудници.
Проектиране и производство на атомни електроцентрали, системи за почистване на околната среда от радиоактивни, химически и други замърсявания.
Производство на оборудване за оптични магазини. Ремонт и модернизация на всякакъв вид оптични автомати. Производство на нестандартно оборудване по поръчка на клиента.
Дистрибутор, доставка и монтаж на асансьори.
Технологии и съоръжения за пречистване на отпадни води. Сервизна и развойна дейност при третиране на водите.
Представителство и сервиз на фирмата Крауткремер" Германия внос на ултразвукова апаратура за контрол без разрушаване. Инженерингова дейност, разработване и внедряване на...
Проектиране и производство на електросъоръжения и устройства в областта на промишлената /силова/ електротехника.
Гаражно оборудване, мотортестери, балансмашини, димомери, газоанализатори, стендове за геометрия на преден мост на автомобилите, гумомонтажни машини.
Производство на нестандартно оборудване ремонт и монтаж на парни котли.
Трансфер на технологии, оборудване проектиране, доставка и монтаж за пречиствателни станции и галванични бояджийски цехове.
Хидро и пневмосистеми, проектиране, изработка и продажба на елементи.
Доставка на гаражно и сервизно оборудване, инструменти, гаранционно и извънгаранционно обслужване.
Изключително италианско представителство в България. Технологични линии и отделни машини за всички отрасли на Хранително-вкиусовата промишленост.
Производство на мебели по поръчка от акация и орех.
Производство и търговия с мебели.
Производство на мебели.
Реставрация на къщи - паметници на културата и църкви. Обзавеждане на къщи във възрожденски стил, на съвременни жилища, офиси и заведения. Изработка на мебели от ПДЧ, МДФ и масив...
Проектиране, изработка и монтаж на мебелни конструкции.
Предложи
корпоративна публикация
Категории
Резултати | Архив