Връзки
„Дарби” е една от водещите консултантски къщи за образование в България и чужбина и е изградила партньорства с най-реномираните университети и колежи за професионално обучение в чужбина.
Частна детска градина, основно училище, английска гимназия и професионален колеж, разнообразни езикови курсове
Единствено по рода си училище, което обединява специализирано обучение по изкуства, интензивно изучаване на чужди езици и занимания по митология, класически езици и култура.
Асфалтиране на малки и големи площи. Доставка на асфалт. Полагане на асфалтова настилка. Ремонт на пътища и улици. Паваж. Фугиране на пукнатини. Изкопи. Насипи. Техника под наем - 0877063232 www.stanilov.alle.bg
Френското училище „Виктор Юго” обучава 794 деца от ниво детска градина до 12-ти клас и е договорно учебно заведение, следователно принадлежи към тази невероятна мрежа от учебни заведения, които осигуряват образование на учениците си в 136-те дър
Фирма за почистване– kalina 2012, предлага професионално почистване с иновативна технология – парна екстракция. Фирмата предлага, еднократни и абонаментни почиствания за всички свой настоящи и бъдещи клиенти. Професионално почистване с пара се о
САТО е фирма за рециклиране на тонер касети, продажба на съвместими такива, сервиз на принтери и МФУ и продажба на офис консумативи
Квалифицирани педагози и медицински сестри се грижат за обучението и възпитанието на децата.
Целодневна детска градина № 28 Карамфилче е построена в район Приморски, квартал Левски (т. нар. Цветен квартал ) в град Варна през 1972г.
Предучилищна, училищна и лятна занималня. Почасово гледане. Всекидневни занимания за Вашите деца, четене на задължителна литература, свободни игри, решаване на тестове и задачи, арт дейности
Частна детска градина "Слънчева усмивка" разполага с три обширни помещения за игри и занимания, четири спални, лекарски кабинет, физкултурен салон, кухня със столова и просторен двор. Предлагаме целодневно обучение в малки групи.
Гимназия по земеделие Тодор Рачински - гр. Ген. Тошево, област Добрич. Професионална подготовка, диплома за завършено средно образование.
Deutsche Shule е с 20 години традиции. Училището предлага възможността за обучение в лятна детска градина и лятно училище както и предучилище прогимназия начално училище основно училище детска градина с обучение по немски език и английски език.
Частно Училище Увекинд насърчава и създава мислещи, отговорни и балансирани млади хора, отдадени на ученето и вдъхновени от предизвикателствата на постоянно променящия се глобален свят.
Полудневна занималня за начално-училищна подготовка за деца от 1 до 4 клас.
Информация за детските градини в София, Пловдив и Варна. Новини и статии за образованието и обучението на децата
Официална страница на природоматематическа гимназия 'Акад. Иван Гюзелев' гр.Габрово
Най-елитното и модерно международно училище в България. Акредитирано от най-престижните организации за международни училища - Съвет за Международни Училища и Ню Ингланд Асоциация за Училища и Колежи.
Училище за политика създава общност от млади политически лидери, държавни служители и представители на гражданското общество.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив