Връзки
Адвокатска кантора обслужваща дела в целия спектър на правото.
Каталог на световните тото лотарии
Специализирана в консултиране и финансиране на проекти от европейски фондове. Документация за кандидатстване по СтруктурнитеКохезионен фондове и Оперативните Програми (ОП) Управление на проекти.
Данъчно и бизнес консултиране от Baker Tilly Klitou. Фирмата следи непрекъснато нововъведенията и постоянното менящото се законодателство и процедури.
Преводачески услуги от и на румънски език в следните области: Юридически преводи, Преводи в областта на туризма, Икономическа, банкова и финансова документация, Технически преводи, IT преводи, Медицински преводи. Устни преводи от и на румънски език в рамк
Ние сме фирма от правоспособни счетоводители, данъчни и бизнес консултанти, базирани в гр. Велико Търново. Специализирани сме в цялостно счетоводно обслужване на фирми.
Пълно счетоводно обслужване, регистрация на фирми, годишно приключване, данъчни, трудово-правни и осигурителни консултации
Лицензирана агенция за преводи и легализация на различни видове лични и фирмени документи, както и на такива от чужбина. Разполагаме с висококвалифициран екип от „заклети” преводачи, които извършват преводи от и на над 30 чужди езика.
Tane Consult Ltd - таен клиент, разработване на стратегии на лица и фирми. За професионална консултация и внедряване на таен клиент тел.: 0899888770
Счетоводна къща ОДИТ КОНСУЛТИНГ е създадена през 2007год. Ние сме млад и амбициозен екип, който се стреми максимално ефективно и на разумна цена да задоволява потребностите на своите клиенти.
Българският сайт за безплатни правни консултации
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив