Кооперативна охранителна фирма ООД

гр. София
Адрес:
1750 София, бул. Йерусалим, ж.к. Младост 1, бл. 24, офис 1
уебсайт:
e-mail:
телефон:
+359/ 88/851 84 08
ЕИК:
130560618

"КООПЕРАТИВНА ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА" /КОФ/ ООД е наследник на "ЦЕРТУС" ЕООД - една от първите охранителни фирми в страната - основана през 1991г.

Дейността на "КОФ"ООД се извършва под търговската марка  231737, регистрирана в Патентното ведомство на РБългария под № 47434.

 

  • Лицензи и разрешителни.

-   Национален лиценз за извършване на частна охранителна дейност.

-   Лиценз за охрана на мероприятия;

-   Разрешение за закупуване на огнестрелно оръжие;

-   Разрешение за съхраняване на оръжие;

-   Разрешения за носене на огнестрелно оръжие.

  •   Основен предмет на дейност.

Физическа охрана.

"КОФ" ООД е специализирано дружество за комплексна охрана. Охранява обекти на територията на цялата страна, в т.ч. имущество на юридически и физически лица, на сгради, помещения и стопански обекти, банки и финансови институции, търговски и индустриални обекти, бизнес центрове, хотели, бензиностанции, офиси на фирми, културни институти, здравни заведения, магазини, частни домове, вили и други, нуждаещи се от защита.

Охрана на масови мероприятия.

Дружеството осигурява охрана и сигурност на различни по мащаб масови мероприятия - спортни, концерти, фестивали, митинги.

Технически системи за сигурност.

Дружеството извършва проектиране, изграждане, монтаж и сервизно гаранционно и извънгаранционно обслужване на съвременни комплексни технически охранителни системи.

  • Ресурси.

Охранителната дейност се извършва от добре обучени и квалифицирани охранители - проверени и подготвени за успешно решаване на функциите и задачите при изпълнението на предлаганата услуга, в необходимата възрастова граница и подходяща външност, с добри комуникативни и персонални личностни качества, и с достатъчно ниво на интелектуални способности. Те са лицензирани от МВР. Болшинството от тях притежават разрешителни за носене на оръжие. Ползват необходимото въоръжение, радиостанции и други технически средства, необходими за осъществяване на качествена охрана. Всички охранители преминават задължително обучение по програма - минимум, изготвена от Академията на МВР и утвърдена от директора на Национална служба "Полиция", съгласно изискванията на член 28 от Закона за частната охранителна дейност.

Дружеството разполага с изпитана система за подбор, обучение и възпитание на персонала, която дава положителни резултати при осъществяване на охранителната дейност, както и действаща система за ефективен контрол.

Ръководният състав е с висше образование и висока професионална подготовка.

Дружеството има собствено инженерно-техническо бюро, което разработва и внедрява технически системи за сигурност, ТСО /технически средства за оповестяване/ и други. Прилагането им дава отлични резултати в работата ни срещу опитите за кражби и други посегателства в охраняваните обекти.

Дружеството притежава свои: въоръжение /късо и дългоцевно оръжие/, бронежилетки, металдетектори, белезници, радиостанции, мобилни телефони и  отличителни атрибути - бадж /идентификационна карта на охранителя/, емблема, фирмен знак и униформено охранително облекло.

"КОФ" ООД поддържа денонощна дежурна оперативна група от опитни професионалисти, осигурена с МПС, въоръжение и снаряжение за помощ и реагиране на критични ситуации в охраняваните обекти.

  •  Политика на качеството.

Ръководството на дружеството провежда последователна политика за високо качество на предлаганите услуги. За целта дружеството:

-    притежава застрахователен сертификат за покриване на застрахователни рискове, като възможност за обезщетение за нанесените по вина на фирмата щети на клиенти;

-    поема пълна имуществена отговорност при нанесени материални щети на охраняваните обекти, в резултат на виновно неизпълнение на поетите задължения;

-    постоянно повишава квалификацията на служителите си, прилагайки съвременни програми за подготовка и преподготовка;

-   усъвършенстване на системата за действащ контрол;

-   дружеството е сертифицирано по ISO 9001-2008;

-   предстои сертифициране по индустриална сигурност за получаване на разрешение за охрана на обекти по Закона за защита на класифицираната информация.

 

В своята дългогодишна дейност на охранителния пазар дружеството  успешно охранява различни по вид и характер обекти - правителствени /министерства, комитети, държавни и изпълнителни агенции/, дипломатически представителства /посолства и резиденции/, банки, научни институти, промишлени, строителни и транспортни организации, вериги магазини, жилищни комплекси от затворен тип, мини и други. За успешно изпълнени договори "КОФ" ООД е получавало и получава многобройни благодарствени писма и референции, част от които са приложени. Това е атестат за авторитета на дружеството и добра основа за бъдещи успехи.

 

  • Членство.
"КОФ” ООД е съучредител и редовен член на "Национална асоциация на фирми за търговска сигурност и охрана” /НАФТСО,  учредена на 12.12.2001г. в гр.София/ - член на: naftso_172
Българския съюз за индустриална сигурност /БСИС/    industri_224
Българска стопанска камара /БСК/ bsk_248
Българска търговско-промишлена палата /БТПП/ btpp_253
Български институт за стандартизация /БДС/ bds_281
Конфедерация на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ krib_244
Конфедерация на европейски услуги за сигурност coess_294


Стратегията на дружеството е да извършва комплексно и
качествено обслужване на корпоративни клиенти и компании на територията на цялата страна. 

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Срещат се двама приятели. Единият пита: - Какво ще правиш в събота? - Ще ходим със сина ми в парка да пускаме хвърчило дракон да лети! А ти? - И аз имам подобна програма - ще изпращам тъщата на...
На този ден 27.09   1529 г. – Започва Обсадата на Виена, след като Сюлейман I напада града. 1540 г. – Папа Павел III узаконява, създадения шест години по-рано от Игнаций Лойола,...
Полезно от Мрежата
7sport.net