Мехатроникс ЕООД

обл. Пловдив
Лице за контакти:
Руслан Волковицкий
Адрес:
бул Никола Вапцаров 3Д
телефон:
+359/ 32/676 656
e-mail:
уебсайт:
факс:
+359/ 32/395 989
facebook:
ЕИК:
202740528

Нашата компания Мехатроникс ЕООД като официален дистрибутор на Делта Електроникс се стреми да следва политиката на производителя към своите клиенти.

Компания Delta Electronics, Inc. е основана през 1971 година в Тайван. Декларираната мисия на компанията е обезпечяване на потребителите с напреднало и енергоефективно оборудване за подобряване на качеството на живота.

   Днес, DELTA – това е корпорация с годишен оборот с повече от 7 млрд. USD, имаща в началото на 2011 година: 31 завода, 33 научно-изследователски и инженерни центъра, 76 офиса за продажба, разположени в Тайван, Китай, Европа, Северна и Южна Америка, Корея, Индия, Таиланд и Япония.

   Една от дейностите на Delta e апаратура за индустриална автоматизация (IABU), обединени на принципа "Drives - Motion - Control".

   Централният офис на Delta IABU се намира в  Тайван (град Taoyuan). Завод и развойни центрове в градовете Taoyuan (Тайван), Tainan (Тайван) и Wujiang (Китай). Броят на заетите лица е 1845, включително 229 инженери-разработчици


    Подразделението IABU започва да функционира през 1995 г. с излизането на инвертори за асинхронни двигатели. Днес подразделение за индустриална автоматизация разработва и произвежда широка гама от продукти за автоматизация на производствените процеси: инвертори, серво управления, операторски панели, програмируеми контролери, температурни контролери, броячи, таймери, интерфейсни конвертори и др.

   Този списък постоянно се допълва с нови елементи и позволява на OEM / ODM потребители и крайни потребители ефективно решаване на почти всеки проблем на автоматизация и спестяване на енергия. Подразделението IABU осигурява техническа поддръжка и маркетинг в световен мащаб чрез своите офиси и дистрибутори.

 Стремим се да посрещаме нуждите на нашите клиенти и да спазваме ценостите на нашите партньори. Доставяме продуктите на Делта съобразно приложението на клента. Също така подържаме на склад и доставяме съпътстващи продукти: бутони, редови клеми, конектори, релета, шкафове, табла и др. При желание от страна на клиента можем да направим целия проект: проектиране, доставка, окабеляване и програмиране на контролните уреди на Вашите машини.

Допълнително можете да се запознаете с продукцията на Делта Електроникс на официалния сайт.

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
Между приятели: - На кого е кръстена дъщеря ви Гертруда? - На дядо си Пенчо. - ?!? - Беше герой на труда....
На този ден 05.09   1698 г. – Като опит да внесе западна култура сред дворянството в Русия цар Петър I облага с данък носенето на брада за всички мъже с изключение на духовниците и...
Полезно от Мрежата
7sport.net